Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

10 March 2017

Maken sätter på sig säkerhetsbältet. Jag glömde ta en morgonbild. Men snön har smält och det regnar. Maken sätter på sig säkerhetsbältet. Jag glömde ta en morgonbild. Men snön har smält och det regnar.
Vi kör ut från gården Vi kör ut från gården
Och klockan är lite över 06.00 när vi åker längs Fardumevägen. Och klockan är lite över 06.00 när vi åker längs Fardumevägen.
Kustbevakare har missat att det regnar. Dom tror att regnet ska komma lite senare. Kustbevakare har missat att det regnar. Dom tror att regnet ska komma lite senare.
Äntligen! Jag har hållit mig borta från Solbergabadet alldeles för länge. De ändrade sina öppettider i höstas, så det blev näst intill omöjligt att hinna simma före jobbet. Idag ska Maken Äntligen! Jag har hållit mig borta från Solbergabadet alldeles för länge. De ändrade sina öppettider i höstas, så det blev näst intill omöjligt att hinna simma före jobbet. Idag ska Maken
På jobbet bakar dom bullar. På jobbet bakar dom bullar.
Vi slutar jobbet tidigt, men blir kvar i stan. Vi går på begravning. En äldre släkting till Maken ska begravas. Alltsammans tar några timmar. När vi åker hem igen, börjar det bli mörkt. Vi ta Vi slutar jobbet tidigt, men blir kvar i stan. Vi går på begravning. En äldre släkting till Maken ska begravas. Alltsammans tar några timmar. När vi åker hem igen, börjar det bli mörkt. Vi ta
Hemma. Maken tänder en brasa. Men vi har inget "På Spåret" att titta på i kväll. Hur trist som helst. Hemma. Maken tänder en brasa. Men vi har inget "På Spåret" att titta på i kväll. Hur trist som helst.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/3/10/