Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

11 March 2017

Kisse i sängen. En trevlig början på dagen. Vi latar oss en bra stund innan det är dags att stiga upp. Kisse i sängen. En trevlig början på dagen. Vi latar oss en bra stund innan det är dags att stiga upp.
Klockan är 09.31. Det är en strålande morgon. Klockan är 09.31. Det är en strålande morgon.
Sol, näst intill vindstilla och det spås +5 längre fram på dagen. Kan inte bli bättre. Sol, näst intill vindstilla och det spås +5 längre fram på dagen. Kan inte bli bättre.
Någon föredrar däremot att ligga kvar i sängen i stället för att gå ut i solen. Någon föredrar däremot att ligga kvar i sängen i stället för att gå ut i solen.
Det är en strålande dag i dag. Som gjord för trädgårdsarbete. Det är en strålande dag i dag. Som gjord för trädgårdsarbete.
I dag är det bestämt i stjärnorna att det är en mycket lämplig dag att beskära buskar. Så då gör jag det. Den tidiga novembersnön gick hårt åt budlejjan. Jag har heller aldrig beskurit den I dag är det bestämt i stjärnorna att det är en mycket lämplig dag att beskära buskar. Så då gör jag det. Den tidiga novembersnön gick hårt åt budlejjan. Jag har heller aldrig beskurit den
Det är alltid väldigt läskigt att totalbeskära. Jag är alltid lite nervös när jag ska göra det. Men nu är det gjort. Det är alltid väldigt läskigt att totalbeskära. Jag är alltid lite nervös när jag ska göra det. Men nu är det gjort.
Jag glesar ut paradisbusken också. Jag glesar ut paradisbusken också.
Gösta blir utskickad av brorsan för att hålla ställningarna. Det är mycket att lukta på nu. Jag undrar verkligen var alla katter som levererar dödshot runt huset kommer i från? Vi ser sällan Gösta blir utskickad av brorsan för att hålla ställningarna. Det är mycket att lukta på nu. Jag undrar verkligen var alla katter som levererar dödshot runt huset kommer i från? Vi ser sällan
Gösta spanar ut över trädgården så som Kakan och Torsten har lärt honom. Gösta spanar ut över trädgården så som Kakan och Torsten har lärt honom.
De små ljusblå botaniska krokusarna har inte slagit ut. Men de hade de gjort den 8 mars 2015. De små ljusblå botaniska krokusarna har inte slagit ut. Men de hade de gjort den 8 mars 2015.
Snödropparna, de små sötnosarna har varit utslagna länge nu. Snödropparna, de små sötnosarna har varit utslagna länge nu.
Och i dag slår även en gul liten botanisk krokus ut i gräsmattan. Nu kacklar gäss och tranor trumpetar och krokusarna står i gräsmattan. Då kan man ju faktiskt tro på att det är på väg att Och i dag slår även en gul liten botanisk krokus ut i gräsmattan. Nu kacklar gäss och tranor trumpetar och krokusarna står i gräsmattan. Då kan man ju faktiskt tro på att det är på väg att
De små lökarna från i höstas, som låg i källaren och grodde, stoppar jag ner i krukor och hoppas att de ska sno sig att växa. De små lökarna från i höstas, som låg i källaren och grodde, stoppar jag ner i krukor och hoppas att de ska sno sig att växa.
Jag klipper ner pelargonerna och förbereder för att skola om chili och paprika som nu ska ner i den svalare källaren i morgon. Ja, jag vet. Jag är alltid för sent ute med pelargonerna. Det är i Jag klipper ner pelargonerna och förbereder för att skola om chili och paprika som nu ska ner i den svalare källaren i morgon. Ja, jag vet. Jag är alltid för sent ute med pelargonerna. Det är i
Maken flyttar ut bord och soffa vid den varma väggen. Maken flyttar ut bord och soffa vid den varma väggen.
Och han lyfter bort alla cementplattor där soptunnorna stod bakom sitt fula räcke. Och han lyfter bort alla cementplattor där soptunnorna stod bakom sitt fula räcke.
Men så blir det dags för att premiären för att dricka eftermiddagskaffe utomhus i trädgården. Men så blir det dags för att premiären för att dricka eftermiddagskaffe utomhus i trädgården.
Dagens tulpaner kommer från Willys även denna vecka. Vad har hänt!? Alltid vatten i hinkarna! Dagens tulpaner kommer från Willys även denna vecka. Vad har hänt!? Alltid vatten i hinkarna!
Jag dör tulpandöden igen när jag ser på de karamellrosa! Jag dör tulpandöden igen när jag ser på de karamellrosa!
Och jag tror jag dör allra mest för de aprikosrosa! Och jag tror jag dör allra mest för de aprikosrosa!
Men förra veckans tulpaner har inte helt dött än. De är ju fina när de är på väg att vissna. Men förra veckans tulpaner har inte helt dött än. De är ju fina när de är på väg att vissna.
Och äntligen hittade jag smånarcisser att köpa utanför Konsum i Lärbro. Och äntligen hittade jag smånarcisser att köpa utanför Konsum i Lärbro.
I kväll blir det Maken som lagar mat. Han är ju en mästare i att dekorera. I kväll blir det Maken som lagar mat. Han är ju en mästare i att dekorera.
Trots alla varningsord angående färsk kyckling äter vi kycklingbröst som legat i youghurtmarinad, ris med kikärtor, kryddiga plommon och en liten grönsaksragu på spenat och lök. Trots alla varningsord angående färsk kyckling äter vi kycklingbröst som legat i youghurtmarinad, ris med kikärtor, kryddiga plommon och en liten grönsaksragu på spenat och lök.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/3/11/