Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

12 March 2017

Vi vaknar upp till det vanliga grå. Skulle inte solen lysa i dag. Klockan är 09.41 och vi har legat länge i sängen och läst, men nu är det dags att kliva upp. Vi vaknar upp till det vanliga grå. Skulle inte solen lysa i dag. Klockan är 09.41 och vi har legat länge i sängen och läst, men nu är det dags att kliva upp.
Lite kallare än i går och sol, sägs det. Lite kallare än i går och sol, sägs det.
Men molnen skingras och snart lyser solen igen. Ännu en fin dag i trädgården väntar. Men molnen skingras och snart lyser solen igen. Ännu en fin dag i trädgården väntar.
Katterna ser besvärade ut och håller sig inne. Katterna ser besvärade ut och håller sig inne.
Vi har hassel på tomten. Flera stycken. Vi har hassel på tomten. Flera stycken.
Nu kommer dom att börja sprida sitt pollen på riktigt. Bara lite värme, sol och blåst så blir det inte roligt. Nu kommer dom att börja sprida sitt pollen på riktigt. Bara lite värme, sol och blåst så blir det inte roligt.
Maken har gödslat ett av äppelträden med aska. Maken har gödslat ett av äppelträden med aska.
Det finns snödroppar överallt i planteringarna och i gräsmattan. Det finns snödroppar överallt i planteringarna och i gräsmattan.
Och de här dubbla är så gulliga. Snödroppar luktar så gott. När ska jag få gå på en snödroppswalk i England? Och de här dubbla är så gulliga. Snödroppar luktar så gott. När ska jag få gå på en snödroppswalk i England?
Jag skolar om chili och paprika. Jag skolar om chili och paprika.
Och så klart blir det alldeles för många. Och så klart blir det alldeles för många.
I dag äter vi en gammal bekant från 70-talet. Den här fiskrätten var faktiskt höstmat då. Det var på den tiden när paprika inte fanns att få året runt, utan var en typisk höstgrönsak i gr
I bland tar saker tid. 4:an som vi köpte i Haapsalu för snart två år sedan kommer upp. Men då hittar inte Maken bitsen till skruvdragaren och inte fanns det några svarta skruvar hemma heller. Me I bland tar saker tid. 4:an som vi köpte i Haapsalu för snart två år sedan kommer upp. Men då hittar inte Maken bitsen till skruvdragaren och inte fanns det några svarta skruvar hemma heller. Me
Sedan blir det inte så mycket mer. Jag är inne i en migränperiod just nu. Sedan blir det inte så mycket mer. Jag är inne i en migränperiod just nu.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/3/12/