Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

15 March 2017

Lite blåsigt, lite mulet med en solglimt då och då är dagens väderutsikter. Lite blåsigt, lite mulet med en solglimt då och då är dagens väderutsikter.
Klockan är 05.58. Jag är på banan igen, även om det fortfarande känns ostadigt i skallen. Nu börjar det bli ljust på allvar om morgnarna. Ännu sjunger inte småfåglarna så här dags. Klockan är 05.58. Jag är på banan igen, även om det fortfarande känns ostadigt i skallen. Nu börjar det bli ljust på allvar om morgnarna. Ännu sjunger inte småfåglarna så här dags.
Det väntas sol och frampå dagen hård kuling i Byn idag. Det väntas sol och frampå dagen hård kuling i Byn idag.
Det blev en fin dag idag. Det blev en fin dag idag.
Om än lite blåsig. Efter jobbet går jag ner på Öster för att ta ut den nya otäcka salvan som jag fick utskrivet på Hudliniken häromveckan, medan jag har frikort. Om än lite blåsig. Efter jobbet går jag ner på Öster för att ta ut den nya otäcka salvan som jag fick utskrivet på Hudliniken häromveckan, medan jag har frikort.
Ikväll blir det skräpmat i Visby igen. Sedan åker vi och sjunger. Ikväll blir det skräpmat i Visby igen. Sedan åker vi och sjunger.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/3/15/