Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

16 March 2017

Klockan är 05.45. Gösta går ut och en ensam hackspett hackar någonstans. Klockan är 05.45. Gösta går ut och en ensam hackspett hackar någonstans.
+3 så här i ottan. Det blir inte lika blåsigt i dag. +3 så här i ottan. Det blir inte lika blåsigt i dag.
Lågpristulpanerna är ännu i fin form en vecka efter inköpet. Lågpristulpanerna är ännu i fin form en vecka efter inköpet.
Det blir en strålande dag i dag. På Lokrume myr har det som vanligt bildats en liten tillfällig fågelsjö på åkern. För en vecka sedan såg vi att Bläcku - Tofsvipan - hade anlänt hit. Det blir en strålande dag i dag. På Lokrume myr har det som vanligt bildats en liten tillfällig fågelsjö på åkern. För en vecka sedan såg vi att Bläcku - Tofsvipan - hade anlänt hit.
När jag slutar jobbet går jag mot innerstaden. När jag slutar jobbet går jag mot innerstaden.
Nu går jag in i Världsarvet och besöker min frissörska. Nu går jag in i Världsarvet och besöker min frissörska.
Här på Klinten är det lika dött, som det var för 40 år sedan när turisterna åkt hem. Faktum är att många hus här fortfarande är sommarbostäder. Här på Klinten är det lika dött, som det var för 40 år sedan när turisterna åkt hem. Faktum är att många hus här fortfarande är sommarbostäder.
Men fin kyrka har vi i allafall. Men fin kyrka har vi i allafall.
Kvällens middag är ett tips till vegetariska @masart på mat som går fort att laga. Det är pasta, just i det här fallet kikärtspasta, ajvar relish och kokt broccoli. Parmesanost är gott på top Kvällens middag är ett tips till vegetariska @masart på mat som går fort att laga. Det är pasta, just i det här fallet kikärtspasta, ajvar relish och kokt broccoli. Parmesanost är gott på top
Ajvar kan man göra själv, men det finns jättegod färdig också. Mammas kan jag verkligen rekomendera. Numera finns den också på Willys. Ajvar kan man göra själv, men det finns jättegod färdig också. Mammas kan jag verkligen rekomendera. Numera finns den också på Willys.
I kväll bit det Antikrundan utan semla. Vi tyckte det gick bra för oss i kväll, med tre 100-poängare på det antika porslinet. Annars är kinesiskt porslin vår dästa gren. Men vi fick bara en st I kväll bit det Antikrundan utan semla. Vi tyckte det gick bra för oss i kväll, med tre 100-poängare på det antika porslinet. Annars är kinesiskt porslin vår dästa gren. Men vi fick bara en st

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/3/16/