Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

17 March 2017

Godmorgon. Det är fredag igen, den bästa av dagar. Idag är det mulet och inte lika ljust ute som sist. Klockan är 05.39. När jag öppnade dörren fick jag kattkontakt med Mördarkatten. Vi ser ho Godmorgon. Det är fredag igen, den bästa av dagar. Idag är det mulet och inte lika ljust ute som sist. Klockan är 05.39. När jag öppnade dörren fick jag kattkontakt med Mördarkatten. Vi ser ho
Det väntas mindre regnskurar. Vårregn, kanske? Det väntas mindre regnskurar. Vårregn, kanske?
Det regnade lite skurvis på den tidiga förmiddagen och när vi åker hem är det ett strålande väder över ön. Det regnade lite skurvis på den tidiga förmiddagen och när vi åker hem är det ett strålande väder över ön.
Vi åker förbi Stora Tollby gård och handlar grönsaker. Vi har våra rutiner. Vi åker förbi Stora Tollby gård och handlar grönsaker. Vi har våra rutiner.
Nu finns mest potatis, olika sorters lök, morötter, vitkål, palsternacka och jordärtskocka att köpa här. Lagren går mot sitt slut och nu väntar snart en ny odlingssäsong. Nu finns mest potatis, olika sorters lök, morötter, vitkål, palsternacka och jordärtskocka att köpa här. Lagren går mot sitt slut och nu väntar snart en ny odlingssäsong.
Här vill jag påpeka att det ligger hela 225 g mozarella, både i smeten i botten och ovanpå. Alldeles lagom mycket. Det här är en pumpa-pizza. Här vill jag påpeka att det ligger hela 225 g mozarella, både i smeten i botten och ovanpå. Alldeles lagom mycket. Det här är en pumpa-pizza.
Om den blev god? Jadå, inte tokigt alls. Men otroligt mäktig, precis som potatispizza. Man orkar inte äta så många bitar som man vill. Om den blev god? Jadå, inte tokigt alls. Men otroligt mäktig, precis som potatispizza. Man orkar inte äta så många bitar som man vill.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/3/17/