Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

18 March 2017

Klockan är 09.40. Vi har sovmorgon och har ätit frukost i sängen och läst Gotlands Allehanda. Det är grått. Klockan är 09.40. Vi har sovmorgon och har ätit frukost i sängen och läst Gotlands Allehanda. Det är grått.
Men molntäcket är inte tjockare än att solen snart kommer fram och lyser lite blekt. Det är ingen värme i dag. Men molntäcket är inte tjockare än att solen snart kommer fram och lyser lite blekt. Det är ingen värme i dag.
Veckans lågpristulpaner är gräddvita och orange. Veckans lågpristulpaner är gräddvita och orange.
Det är en snygg kombo. Det är Maken som har valt dom. Det är en snygg kombo. Det är Maken som har valt dom.
De gräddvita är näckrostulpaner. De är så sjukt snygga! Helt oemotståndliga! De gräddvita är näckrostulpaner. De är så sjukt snygga! Helt oemotståndliga!
I dag åker vi hem till Mamma och hjälper henne lite. I dag åker vi hem till Mamma och hjälper henne lite.
Och hon bjuder oss på kalops. Och hon bjuder oss på kalops.
Till efterrätt får vi gino med glass. Vi testar att göra ginon i mikron, men Mamma är missnöjd med resultatet. Chokladen smälter inte tillräckligt mycket, anser hon. Men vi tycker att det är h Till efterrätt får vi gino med glass. Vi testar att göra ginon i mikron, men Mamma är missnöjd med resultatet. Chokladen smälter inte tillräckligt mycket, anser hon. Men vi tycker att det är h
På hemvägen åker vi förbi kyrkogården i Othem. På hemvägen åker vi förbi kyrkogården i Othem.
Vi går till Pappas grav och sätter dit några små påskliljor och tar bort ljuslykta och gravprydnaden från i höstas. Vi går till Pappas grav och sätter dit några små påskliljor och tar bort ljuslykta och gravprydnaden från i höstas.
Jag släpper ut en katt och hör en ensam koltrast sjunga. Jag släpper ut en katt och hör en ensam koltrast sjunga.
I kväll blir det bara lite småplock, med oliver, korvar, ost och en youghurtröra med resten i ajvar-burken. I kväll blir det bara lite småplock, med oliver, korvar, ost och en youghurtröra med resten i ajvar-burken.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/3/18/