Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

19 March 2017

Vi dricker bedtea tillsammans med Gösta och ligger kvar och läser en stund innan vi stiger upp. Det är skönt att vara lat. Vi dricker bedtea tillsammans med Gösta och ligger kvar och läser en stund innan vi stiger upp. Det är skönt att vara lat.
Klockan är 09.17. Det är ett strålande väder. Klockan är 09.17. Det är ett strålande väder.
Men ändå lite svalt. Men ändå lite svalt.
Det blir en fin dag. Det blir en fin dag.
Men Jag går inte ut i solskenet utan ner i källaren. I dag ska jag plantera om mina och Syfrökens krukväxter. Men Jag går inte ut i solskenet utan ner i källaren. I dag ska jag plantera om mina och Syfrökens krukväxter.
Jag har en liten lager i kruka. När jag gör rötterna rena från gammal jord luktar det stark och gott. Samma lukt som färska lagerblad, fast mycket starkare. Jag har en liten lager i kruka. När jag gör rötterna rena från gammal jord luktar det stark och gott. Samma lukt som färska lagerblad, fast mycket starkare.
Ja, och då var det då hasseln igen. Överallt. Ja, och då var det då hasseln igen. Överallt.
Nu blommar snöklockan. Det är mina små älsklingar. Nu blommar snöklockan. Det är mina små älsklingar.
Någon gång måste jag bara åka till Vadstena när snöcklockorna blommar. Vid klostret där finns en hel äng full med snöklockor. Jag har bara fått se bladen när de blommat ut där. Någon gång måste jag bara åka till Vadstena när snöcklockorna blommar. Vid klostret där finns en hel äng full med snöklockor. Jag har bara fått se bladen när de blommat ut där.
Vi har bara en tuva, men den sprider sig. Det är bara det att det går så oändligt långsamt. Vi har bara en tuva, men den sprider sig. Det är bara det att det går så oändligt långsamt.
Och så var det mina fina tulpaner igen. Och så var det mina fina tulpaner igen.
De ser kanske mer ut som en doftpion än en näckros. De ser kanske mer ut som en doftpion än en näckros.
Jag älskar dom där gräddvita. Jag älskar dom där gräddvita.
I dag blir det kroppkakor. Den här helgen har gått i husmanskostens tecken. Här på Gotland äter man vit sås och lingon till kroppkakor. Min salig Svärmor brukade lägga i lite av fyllningen av I dag blir det kroppkakor. Den här helgen har gått i husmanskostens tecken. Här på Gotland äter man vit sås och lingon till kroppkakor. Min salig Svärmor brukade lägga i lite av fyllningen av

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/3/19/