Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

21 March 2017

Det blir en mulen och gråkall dag i dag, både hemma i Byn och i sta'n. Det blir en mulen och gråkall dag i dag, både hemma i Byn och i sta'n.
Godmorgon! Det regnar. Jag hör några fåglar sjunga lite. Snart blir det en hel kör. Klockan är 05.49. Godmorgon! Det regnar. Jag hör några fåglar sjunga lite. Snart blir det en hel kör. Klockan är 05.49.
Det ska klarna upp på hela ön efter nattens regn. I samband med det blir det blåsigt med kuling i byarna. Blåsigast i Visby, men så är det västlig vind också. Det ska klarna upp på hela ön efter nattens regn. I samband med det blir det blåsigt med kuling i byarna. Blåsigast i Visby, men så är det västlig vind också.
Vi åker till jobbet. Redan i Othem skingras molnen och solen kommer fram. Vi åker till jobbet. Redan i Othem skingras molnen och solen kommer fram.
Idag var jag med på badminton på jobbet. Jag försökte fånga badmintonbollen med mobilkameran. Det var inte lätt. Kamerans processor har en del att tillägga. Men tills slut fick jag med bollen. Idag var jag med på badminton på jobbet. Jag försökte fånga badmintonbollen med mobilkameran. Det var inte lätt. Kamerans processor har en del att tillägga. Men tills slut fick jag med bollen.
På jobbet finns besökare som är konditoriproffs. På jobbet finns besökare som är konditoriproffs.
Det blir Budapestbakelse till kaffet idag, bara för att det blev tre äggvitor över vid matlagningen till lunchen. Jag missar det helt, eftersom jag måste sticka i väg på möte innan eftermiddags Det blir Budapestbakelse till kaffet idag, bara för att det blev tre äggvitor över vid matlagningen till lunchen. Jag missar det helt, eftersom jag måste sticka i väg på möte innan eftermiddags
Vi åker hem till Byn. Det är strålande, men blåsigt och de går små krusningar på den tillfälliga fågelsjön på Lokrume myr. Vi ser en flock svanar som simmar i sjön lite längre bort från Vi åker hem till Byn. Det är strålande, men blåsigt och de går små krusningar på den tillfälliga fågelsjön på Lokrume myr. Vi ser en flock svanar som simmar i sjön lite längre bort från

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/3/21/