Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

23 March 2017

Godmorgon. Det är torsdag. Den här arbetsveckan går mot sitt slut. Klockan är 05.44. Godmorgon. Det är torsdag. Den här arbetsveckan går mot sitt slut. Klockan är 05.44.
Kisse kan inte bestämma sig: ute eller inne? Kisse kan inte bestämma sig: ute eller inne?
Det är en kall morgon. Men i Byn väntas ända upp till +8 under eftermiddagen och ingen särskild vind att tala om. Det är en kall morgon. Men i Byn väntas ända upp till +8 under eftermiddagen och ingen särskild vind att tala om.
Nu är det vår. Det kommer att bli en strålande vårdag i dag. Vi kör mot Visby över Hellvi -Othem. Ringboms kurva i Vägome är den finaste kurvan på vägen. Nu är det vår. Det kommer att bli en strålande vårdag i dag. Vi kör mot Visby över Hellvi -Othem. Ringboms kurva i Vägome är den finaste kurvan på vägen.
En del plockar avocado direkt från träden, andra får plocka dom på Willys. En del plockar avocado direkt från träden, andra får plocka dom på Willys.
Det gick bra för oss i kväll på Antikrundan. Vi tog hem flera 100- poängare. Bl.a var vi mitt i prick på Bruno Liljeforstavlan. Jag är nog Traderaförstörd eftersom jag gjorde bort mig på Zebr Det gick bra för oss i kväll på Antikrundan. Vi tog hem flera 100- poängare. Bl.a var vi mitt i prick på Bruno Liljeforstavlan. Jag är nog Traderaförstörd eftersom jag gjorde bort mig på Zebr
Och när broschan var ute och rände passade vår korrekta katt Torsten på att göra oss sällskap i soffan. Och när broschan var ute och rände passade vår korrekta katt Torsten på att göra oss sällskap i soffan.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/3/23/