Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

24 March 2017

Då var det fredag igen. Den allra bästa av dagar då man har helgen att se fram emot och får äta pizza med lite ost. Fåglarna kvittrar. Klockan är bara 05.21. Då var det fredag igen. Den allra bästa av dagar då man har helgen att se fram emot och får äta pizza med lite ost. Fåglarna kvittrar. Klockan är bara 05.21.
Det är en kall morgon, faktisk ännu lite kallare än vad Sjöräddningen anser. Men det väntas bli en vacker vårdag med strålande sol, mer eller mindre vindstilla och uppåt +8 på eftermiddagen. Det är en kall morgon, faktisk ännu lite kallare än vad Sjöräddningen anser. Men det väntas bli en vacker vårdag med strålande sol, mer eller mindre vindstilla och uppåt +8 på eftermiddagen.
Vi tar en simtur i Solbergabadet före jobbet. På vägen till mitt jobb brukar det stå en ljusgrön BMV parkerad. Nu finns det anledning att fotografera fina, gamla bilar när @PV544 är tillbaka oc Vi tar en simtur i Solbergabadet före jobbet. På vägen till mitt jobb brukar det stå en ljusgrön BMV parkerad. Nu finns det anledning att fotografera fina, gamla bilar när @PV544 är tillbaka oc
Maken har haft KUT-dag i dag och hade redan fikat när jag blev hämtad vid jobbet. Men det hade inte jag. Det blir mack-fika innan vi drar hemåt. F.ö. hette KUT studiedag förr i världen. Maken har haft KUT-dag i dag och hade redan fikat när jag blev hämtad vid jobbet. Men det hade inte jag. Det blir mack-fika innan vi drar hemåt. F.ö. hette KUT studiedag förr i världen.
Det bli ännu en experimentpizza i kväll: svartkål och salsicciakorv, chiliflakes, 250 g mozzarella och parmesan på toppen. Det bli ännu en experimentpizza i kväll: svartkål och salsicciakorv, chiliflakes, 250 g mozzarella och parmesan på toppen.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/3/24/