Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

25 March 2017

Klockan är 08.37. Vi har sovmorgon, men ändå har vi tjuvstartat sommartiden lite och vaknar lite tidigare än vanligt. Det ser ut att bli en strålande dag i dag. Klockan är 08.37. Vi har sovmorgon, men ändå har vi tjuvstartat sommartiden lite och vaknar lite tidigare än vanligt. Det ser ut att bli en strålande dag i dag.
Men det spås en ordentligt blåsig dag i dag, men rena värmeböljan. Dagens temperaturer ska bli en bra bit över +10. Men det spås en ordentligt blåsig dag i dag, men rena värmeböljan. Dagens temperaturer ska bli en bra bit över +10.
Veckans lågpristulpaner är orange. Veckans lågpristulpaner är orange.
De är av den sort som dyker upp lite senare i tulpansäsongen. De är av den sort som dyker upp lite senare i tulpansäsongen.
De ser ut som om de är på väg att vissna redan från början och ser närmast lite vulgära ut. Dessutom doftar de gott. De ser ut som om de är på väg att vissna redan från början och ser närmast lite vulgära ut. Dessutom doftar de gott.
Jag packar upp den nya skrivaren som kommit i veckan. Jag valde att köpa en lågprisskrivare. Den är en wi-fi skrivare och det går att skriva ut utan att datorn är på och det går att skriva ut d Jag packar upp den nya skrivaren som kommit i veckan. Jag valde att köpa en lågprisskrivare. Den är en wi-fi skrivare och det går att skriva ut utan att datorn är på och det går att skriva ut d
Jodå, utskriftskvaliten är helt okej. Kanske har min skärm en del att tillägga när det gäller färgkalibreringen. Jodå, utskriftskvaliten är helt okej. Kanske har min skärm en del att tillägga när det gäller färgkalibreringen.
Och det går finfint att skriva ut direkt från telefonen Och det går finfint att skriva ut direkt från telefonen
I kväll blir det hederlig 70-talsmat. Vi tar fram en av Carl Butlers kokböcker. I kväll blir det hederlig 70-talsmat. Vi tar fram en av Carl Butlers kokböcker.
Maken lagar fläskkotlett med råstekt rosmarinpotatis. Det är jättegott. Maken lagar fläskkotlett med råstekt rosmarinpotatis. Det är jättegott.
Vill man fortfarande dricka portogiskiskt efter tipset om lågpris-Dao, kan man testa denna flaska. Några 10:or dyrare och snäppet bättre. Men lågprisflaskan håller ändå måttet mer än väl i Vill man fortfarande dricka portogiskiskt efter tipset om lågpris-Dao, kan man testa denna flaska. Några 10:or dyrare och snäppet bättre. Men lågprisflaskan håller ändå måttet mer än väl i
Det blir en kväll i tv-soffan med Anton Corbijns film Control som handlar om Ian Curtis, sångare i Joy Division. Det är en sorglig historia med utsökt svart-vitt foto. Det blir en kväll i tv-soffan med Anton Corbijns film Control som handlar om Ian Curtis, sångare i Joy Division. Det är en sorglig historia med utsökt svart-vitt foto.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/3/25/