Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

26 March 2017

Klockan 09.20. Vi går över till sommartid och ställer fram klockan en timme. I dag skulle det ha varit soligare än så här. Klockan 09.20. Vi går över till sommartid och ställer fram klockan en timme. I dag skulle det ha varit soligare än så här.
Men det är varmare än vad man kan drömma om. Det är över +11 redan en timme senare. Det blåser av bara tusan. Men det är varmare än vad man kan drömma om. Det är över +11 redan en timme senare. Det blåser av bara tusan.
Jag ställer om alla timers i huset. Nicke Nyfiken följer med mig vart jag går. Jag ställer om alla timers i huset. Nicke Nyfiken följer med mig vart jag går.
@masart! Jag hade ju den! Jag börjar bli synnerligen glömsk och förvirrad. @masart! Jag hade ju den! Jag börjar bli synnerligen glömsk och förvirrad.
Ute har blåsipporna slagit ut. Ute har blåsipporna slagit ut.
Jag har sett bilder på blåsippor från både grannsocknen och från stan, men det var först i helgen som mina egna blåsippor slog ut. Jag har sett bilder på blåsippor från både grannsocknen och från stan, men det var först i helgen som mina egna blåsippor slog ut.
Nu sticker kejsarkronornad knoppar upp i planteringen. Nu sticker kejsarkronornad knoppar upp i planteringen.
Och snödropparna sjunger på sista versen och blåstjärna och Sevilla börjar titta fram. Och snödropparna sjunger på sista versen och blåstjärna och Sevilla börjar titta fram.
Och vad gör kissarna, denna fina vårdag? Jo, ligger i fåtöljen och vilar. Och vad gör kissarna, denna fina vårdag? Jo, ligger i fåtöljen och vilar.
Eller glor ut genom fönstret och ser efter vad husse har för sig. Eller glor ut genom fönstret och ser efter vad husse har för sig.
Eller hänger med mig och sår blomsterfrön. Eller hänger med mig och sår blomsterfrön.
Ja, idag är det en lämplig Blomdahl enligt Såkalendern. Ja, idag är det en lämplig Blomdahl enligt Såkalendern.
Men de där två katterna har snaskat på de unga, små omskolade pärlhirsplantorna. Pärlhirsen dör kruka efter kruka. Nu är de portförbjuda till köket på övervåningen. Men de där två katterna har snaskat på de unga, små omskolade pärlhirsplantorna. Pärlhirsen dör kruka efter kruka. Nu är de portförbjuda till köket på övervåningen.
Här i huset blir det vardagsmat till söndagmiddag. Idag hemkokta bruna bönoroch falukorv. Här i huset blir det vardagsmat till söndagmiddag. Idag hemkokta bruna bönoroch falukorv.
Vid 18.30 är det +12. Vid 18.30 är det +12.
Eftersom det är Våffeldagen äter vi självklart våfflor. Maken har gjort en god gucka av turkisk youghurt med hackade cashewnötter och kardemumma till våfflorna med björnbär. Eftersom det är Våffeldagen äter vi självklart våfflor. Maken har gjort en god gucka av turkisk youghurt med hackade cashewnötter och kardemumma till våfflorna med björnbär.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/3/26/