Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

28 March 2017

Godmorgon. Nu är fågelsången i gång på allvar. Klockan är 05.44. Godmorgon. Nu är fågelsången i gång på allvar. Klockan är 05.44.
Det ser ut att bli ännu en strålande dag i dag, men utan blåst. Det tackar vi för. Dagens maxtemperatur väntas bli över +4. Det ser ut att bli ännu en strålande dag i dag, men utan blåst. Det tackar vi för. Dagens maxtemperatur väntas bli över +4.
I Visby dammar det överallt så här års. I Visby dammar det överallt så här års.
Jag flexar ut tidigt från jobbet och tillbringar eftermiddagen i stan. Jag flexar ut tidigt från jobbet och tillbringar eftermiddagen i stan.
När det blir kväll åker Maken och jag söderut. En och annan kanske känner till att Maken är ättling till en svensktalande minoritet i Ukraina. Min salig Svärmor var svenskbybo från Gammelsven När det blir kväll åker Maken och jag söderut. En och annan kanske känner till att Maken är ättling till en svensktalande minoritet i Ukraina. Min salig Svärmor var svenskbybo från Gammelsven

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/3/28/