Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

3 March 2017

Klockan är 05.41. Detbörjar ljusna på himlen även om det fortfarande är mörkt. Det är fredag, tack och lov. Klockan är 05.41. Detbörjar ljusna på himlen även om det fortfarande är mörkt. Det är fredag, tack och lov.
Snö, säger Sjöräddarna. Men det duggregnar. Ingen vind och normalt lufttryck. Snö, säger Sjöräddarna. Men det duggregnar. Ingen vind och normalt lufttryck.
Men vi har ont om vatten står det i tidningen i dag. Det väntas bevattningsförbud från 1 april. Men så ska ju alla kryssningsbåtar som ska anlöpa den nya onödiga kryssningskajen bunkra vatten Men vi har ont om vatten står det i tidningen i dag. Det väntas bevattningsförbud från 1 april. Men så ska ju alla kryssningsbåtar som ska anlöpa den nya onödiga kryssningskajen bunkra vatten
Gårdagskvällens Antikrunda gick strålande! Vi är uppgraderade till antikkunnig. Gårdagskvällens Antikrunda gick strålande! Vi är uppgraderade till antikkunnig.
Jag börjar dagen med Finsams frukostmöte. I dag ska det pratas om Boendestöd. Chefen och kollegorna som jobbar i boendestödet ska prata. Jag börjar dagen med Finsams frukostmöte. I dag ska det pratas om Boendestöd. Chefen och kollegorna som jobbar i boendestödet ska prata.
Till fredagsfikat har Maken inhandlat semlor på ICA Maxi. Nu ska @Enklabilder titta noga på grädden på den närmsta semlan, som är min. Till fredagsfikat har Maken inhandlat semlor på ICA Maxi. Nu ska @Enklabilder titta noga på grädden på den närmsta semlan, som är min.
Den grädden ger jag till Maken. Titta så glad han är för det. Och jag får tacka @Enklabilder för att vi var tvungna att köpa fler semlor för att kunna visa att jag frivilligt skänker bort min Den grädden ger jag till Maken. Titta så glad han är för det. Och jag får tacka @Enklabilder för att vi var tvungna att köpa fler semlor för att kunna visa att jag frivilligt skänker bort min
Mina sista tjeckiska vaser av Pavel Panek, inropade på Tradera, har legat i på Coop i Lärbros lager några dagar, är nu hämtade. Mina sista tjeckiska vaser av Pavel Panek, inropade på Tradera, har legat i på Coop i Lärbros lager några dagar, är nu hämtade.
Sedan blir det pizza. Alltid denna pizza. Sedan blir det pizza. Alltid denna pizza.
Som ett litet tips kan jag berätta att Systemet nu har fått in 2015 års årgång av lågprisvinet Dao. Detta 56 kr-vin smakar mer åt 70 kr- hållet. Det är alltid ett fyndvin om man tänker prisv Som ett litet tips kan jag berätta att Systemet nu har fått in 2015 års årgång av lågprisvinet Dao. Detta 56 kr-vin smakar mer åt 70 kr- hållet. Det är alltid ett fyndvin om man tänker prisv
Och i kväll är vi förväntansfulla och bänkade i tv-soffan och väntar på "På Spåret" I kväll är det final! Och i kväll är vi förväntansfulla och bänkade i tv-soffan och väntar på "På Spåret" I kväll är det final!
Men vi gjorde bort oss helt. Vår avgjort sämsta omgång. Jag stavade hela tiden fel på Pyongyang och lyckades inte få in det i telefonen och missade helt att dra. Där förlorade vi 6 poäng direk Men vi gjorde bort oss helt. Vår avgjort sämsta omgång. Jag stavade hela tiden fel på Pyongyang och lyckades inte få in det i telefonen och missade helt att dra. Där förlorade vi 6 poäng direk
Gösta är nöjd. Nu sitter jag inte tätt i hop med Maken och glor i telefonen. Han har varit mycket missnöjd under hela "På Spåret". Så är ordningen återställd när programmet är slut och ha Gösta är nöjd. Nu sitter jag inte tätt i hop med Maken och glor i telefonen. Han har varit mycket missnöjd under hela "På Spåret". Så är ordningen återställd när programmet är slut och ha

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/3/3/