Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

31 March 2017

Godmorgon! Äntligen fredag i gen, den bästa av dagar! Klockan är 05.43. Snart sticker vi i väg. Gässen kacklar och småfåglarna drillar. I natt har det regnat. Godmorgon! Äntligen fredag i gen, den bästa av dagar! Klockan är 05.43. Snart sticker vi i väg. Gässen kacklar och småfåglarna drillar. I natt har det regnat.
Det är mulet och Sjöräddarna tror att det är dimmigt i Byn. Det är mulet och Sjöräddarna tror att det är dimmigt i Byn.
Men i Visby är det grått och disigt när vi svänger in på Solbergabadets parkering. I receptionen får vi veta att från påsk och några veckor framåt kommer det att bli en del olägenheter frå Men i Visby är det grått och disigt när vi svänger in på Solbergabadets parkering. I receptionen får vi veta att från påsk och några veckor framåt kommer det att bli en del olägenheter frå
Jag går mot Lasarettet i nya gympaskor för röntgen av båda fötterna. Jag går mot Lasarettet i nya gympaskor för röntgen av båda fötterna.
På jobbet är det extremt god mat: Kyckling Tikka Masala och stekta vaxbönor med vitlök. På jobbet är det extremt god mat: Kyckling Tikka Masala och stekta vaxbönor med vitlök.
Efter jobbet blir det fredagsfika på Kupan, som ligger på andra sidan gatan från mitt jobb, tillsammans med Maken. Efter jobbet blir det fredagsfika på Kupan, som ligger på andra sidan gatan från mitt jobb, tillsammans med Maken.
Ja, här skulle det komma bilder från att vi checkar in på hotell i stan i natt, men de raderade jag av misstag. Men efter lite vila på hotellrummet går vi till vår stamkrog i Visby, Bakfickan. H Ja, här skulle det komma bilder från att vi checkar in på hotell i stan i natt, men de raderade jag av misstag. Men efter lite vila på hotellrummet går vi till vår stamkrog i Visby, Bakfickan. H
Vi får ett bord med utsikt över alla skaldjuren. Bakfickan är en fiskrestaurang. Vi får ett bord med utsikt över alla skaldjuren. Bakfickan är en fiskrestaurang.
Det är ju ostrontid nu, så vi tar in varsina två ostron till förrätt. Ostron är sjukt gott och härligt. Det är som att få in hela Atlanten i munnen och för sin inre syn ser man en strand i B Det är ju ostrontid nu, så vi tar in varsina två ostron till förrätt. Ostron är sjukt gott och härligt. Det är som att få in hela Atlanten i munnen och för sin inre syn ser man en strand i B
Maken som ätit tre-rätters på jobbet i dag, nöjer sig med Bakfickans legendariska fisksoppa. Jag äter halstrad lax med sötpotatis, ruccola, parmesan och ramslökssmör. Till det dricker jag ett Maken som ätit tre-rätters på jobbet i dag, nöjer sig med Bakfickans legendariska fisksoppa. Jag äter halstrad lax med sötpotatis, ruccola, parmesan och ramslökssmör. Till det dricker jag ett

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/3/31/