Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

5 March 2017

Tja, om det var gråast i går är det vidrigast i dag. Jag vaknar med vidrig värk i hela kroppen. Jag kan spå väder och spår att det kommer att bli snö och oväder innan kvällen. Tja, om det var gråast i går är det vidrigast i dag. Jag vaknar med vidrig värk i hela kroppen. Jag kan spå väder och spår att det kommer att bli snö och oväder innan kvällen.
Än så länge är det bara 16 m/sek i byarna, men värre ska det bli. Det är östlig vind i dag och det blåser på vår sida av ön. I Visby snöar det redan och i Halmstad har dom klass 1 varning Än så länge är det bara 16 m/sek i byarna, men värre ska det bli. Det är östlig vind i dag och det blåser på vår sida av ön. I Visby snöar det redan och i Halmstad har dom klass 1 varning
De små snödropparna ska begravas i 1 ½ dm snö i kväll. De små snödropparna ska begravas i 1 ½ dm snö i kväll.
Det är inte acceptabelt. Det är inte acceptabelt.
I källaren har narcisslökarna och som jag inte hann få ner i jorden, då snöovädret i början av november kom, har börjat spira. I källaren har narcisslökarna och som jag inte hann få ner i jorden, då snöovädret i början av november kom, har börjat spira.
Lyfter jag på den översta plastpåsen har lökarna som ligger under också börjat gro. Men vad gör jag nu? Det bara att hoppas att snön, som ska komma, är borta tills nästa helg och jag får pe Lyfter jag på den översta plastpåsen har lökarna som ligger under också börjat gro. Men vad gör jag nu? Det bara att hoppas att snön, som ska komma, är borta tills nästa helg och jag får pe
Under veckan som gått har Maken jobbat hårt. Han har inte bara tagit bort stammen i syrenhäcken som la sig ner i november när snön vräkte ner, han har också tagit bort det fula och numera onöd Under veckan som gått har Maken jobbat hårt. Han har inte bara tagit bort stammen i syrenhäcken som la sig ner i november när snön vräkte ner, han har också tagit bort det fula och numera onöd
Jag kan fortfarande inte smälta att gatukontoret, det här är en väg som inte sköts av vägverket, skövlade vår doftpoppel i fjol. Staketet runt soptunnan ha spelat ut sin roll. Det är från ti Jag kan fortfarande inte smälta att gatukontoret, det här är en väg som inte sköts av vägverket, skövlade vår doftpoppel i fjol. Staketet runt soptunnan ha spelat ut sin roll. Det är från ti
Nu finns bara plattorna kvar och den gamla sulobacken från förr har blivit en av Regionen godkänd kompostanläggning. Nu finns bara plattorna kvar och den gamla sulobacken från förr har blivit en av Regionen godkänd kompostanläggning.
Jag ropade in en större tjeckisk vas av @masart med piggar ar och prickar för några år sedan. Nu har jag plötsligt tre. Jag ropade in en större tjeckisk vas av @masart med piggar ar och prickar för några år sedan. Nu har jag plötsligt tre.
I dag får vi en värmande köttsoppa till middag. Det kan behövas en så kall och vidrig dag. I dag får vi en värmande köttsoppa till middag. Det kan behövas en så kall och vidrig dag.
Torsten är en klok katt som vet att sova tills ovädret har gått förbi. Torsten är en klok katt som vet att sova tills ovädret har gått förbi.
Och en sådan här synnerligen vidrig dag kräver en sockerbulle och en dadel till eftermiddagskaffet. Och en sådan här synnerligen vidrig dag kräver en sockerbulle och en dadel till eftermiddagskaffet.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/3/5/