Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

6 March 2017

Klockan är 05.53. Måndag är alltid måndag. Maken måste masa sig till jobbet i dag. Klockan är 05.53. Måndag är alltid måndag. Maken måste masa sig till jobbet i dag.
Vädret är fortfarande hemskt. Det ska blåsa styv kuling i byarna. Men snön då? Inte en flinga. Inte ens nederbörd. Vädret är fortfarande hemskt. Det ska blåsa styv kuling i byarna. Men snön då? Inte en flinga. Inte ens nederbörd.
Vi ger oss av till jobbet. Ingen snö nu heller. Vi ser att molntäcket är tunnare mot norr. Vi ger oss av till jobbet. Ingen snö nu heller. Vi ser att molntäcket är tunnare mot norr.
I Tingstäde, halvvägs till stan är det fortfarande barmark. I Tingstäde, halvvägs till stan är det fortfarande barmark.
Någon halvmil söderut i Lokrume ser man lite vitt, men "att Gotland nu är snötäckt", som dom sa i radion i morse är väl ändå en överdrift. Någon halvmil söderut i Lokrume ser man lite vitt, men "att Gotland nu är snötäckt", som dom sa i radion i morse är väl ändå en överdrift.
I Visby var det inte heller så mycket snö som man hade kunnat tro. Så frågan är: vart tog ovädret vägen? I Visby var det inte heller så mycket snö som man hade kunnat tro. Så frågan är: vart tog ovädret vägen?
I kväll säger Såkalendern att jag ska så. I kväll blir det prydnadsgräs, palettblad och snöflinga. I kväll säger Såkalendern att jag ska så. I kväll blir det prydnadsgräs, palettblad och snöflinga.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/3/6/