Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

7 March 2017

Klockan är 05.57. I dag kom faktiskt den utlovade snön. Det var ju helt onödigt. Klockan är 05.57. I dag kom faktiskt den utlovade snön. Det var ju helt onödigt.
Snöfall hela dagen över ön, plusgrader och ingen kulingvarning. Ingen lovande prognos. Möjligen är plusgraderna tacksamt. Snöfall hela dagen över ön, plusgrader och ingen kulingvarning. Ingen lovande prognos. Möjligen är plusgraderna tacksamt.
Vi åker på vit vägbana mot jobbet. Vi åker på vit vägbana mot jobbet.
Det handlar mycket om snö idag. Jag transporterar mig till fots mycket i Visby i dag å jobbets vägnar. Det snöar hela tiden. Det handlar mycket om snö idag. Jag transporterar mig till fots mycket i Visby i dag å jobbets vägnar. Det snöar hela tiden.
Snön smälter i Risungsdalen. Snön smälter i Risungsdalen.
Men mer snö på Fardume vägen. Nu är vi snart hemma. Men mer snö på Fardume vägen. Nu är vi snart hemma.
Som sagt handlar det mycket om snö i dag. Det var helt onödigt. Gösta verkar ha fått utegångsförbud de sista dagarna. Dock var han ute i natt. Men blev insläppt mitt i natten och blev helt öve Som sagt handlar det mycket om snö i dag. Det var helt onödigt. Gösta verkar ha fått utegångsförbud de sista dagarna. Dock var han ute i natt. Men blev insläppt mitt i natten och blev helt öve

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/3/7/