Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
13
 
 
 

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

8 March 2017

Hej vinterland! Det här var inte bra. Klockan är 05.44. I dag är det Internationella kvinnodagen och vi har ännu inte uppnått jämställdhet varken i Sverige eller världen. På radion spelas en Hej vinterland! Det här var inte bra. Klockan är 05.44. I dag är det Internationella kvinnodagen och vi har ännu inte uppnått jämställdhet varken i Sverige eller världen. På radion spelas en
Det spås snöfall över norra Gotland. Temperaturen ligger runt nollan. Det spås också regn längre fram i veckan. Det spås snöfall över norra Gotland. Temperaturen ligger runt nollan. Det spås också regn längre fram i veckan.
Dagens vägrapport är hal. Söder om Lärbro får vi rävkontakt. Det springer en räv över vägen, som stannar vid vägkanten och jag kan se den på riktigt nära håll. Ögonkontakt, faktiskt. Om Dagens vägrapport är hal. Söder om Lärbro får vi rävkontakt. Det springer en räv över vägen, som stannar vid vägkanten och jag kan se den på riktigt nära håll. Ögonkontakt, faktiskt. Om
Snömolnen drar norrut i Visby Snömolnen drar norrut i Visby
I backen ner mot Norderport har en lastbil fastnat. Den kommer inte upp för backen. I backen ner mot Norderport har en lastbil fastnat. Den kommer inte upp för backen.
Här utanför ringmuren ligger St. Görans kyrkoruin. Här låg också ett spetälskesjukhus under medeltiden. Här utanför ringmuren ligger St. Görans kyrkoruin. Här låg också ett spetälskesjukhus under medeltiden.
Och här, precis bredvid ligger nutidens sjukhus. Jag är på väg mot Lasarettet. I dag ska jag besöka Hudliniken för att besiktiga min solskadade hud, som jag behandlade i höstas, om någon minns Och här, precis bredvid ligger nutidens sjukhus. Jag är på väg mot Lasarettet. I dag ska jag besöka Hudliniken för att besiktiga min solskadade hud, som jag behandlade i höstas, om någon minns
Man tror inte sina ögon, men den hör bilden tog jag den 8 Mars 2015. Man tror inte sina ögon, men den hör bilden tog jag den 8 Mars 2015.
Kissarna vår småkillar och lekte ystert i det gröna gräset. Kissarna vår småkillar och lekte ystert i det gröna gräset.
Det är så här vädret ska vars 8 Mars. I år är det snö och svinkallt. Det är så här vädret ska vars 8 Mars. I år är det snö och svinkallt.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/3/8/