Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

April 2017

Godmorgon Visby! Maken och jag tog in på hotell i natt. Vi såg pjäsen "Mördar-Anders och hans vänner" på Länsteatern, men tyvärr lyckades jag också radera alla bilderna som jag tog under kvä Godmorgon Visby! Maken och jag tog in på hotell i natt. Vi såg pjäsen "Mördar-Anders och hans vänner" på Länsteatern, men tyvärr lyckades jag också radera alla bilderna som jag tog under kvä
Det väntas en riktig vårdag i dag med temperaturer över +15. Ingen blåst heller. Det tackar vi för. Det väntas en riktig vårdag i dag med temperaturer över +15. Ingen blåst heller. Det tackar vi för.
I dag blir det hotellfrukost. Helt okej, men inga märkvärdigheter med denna frukost, men heller inget som ger plus i kanten. Ingen lax, alltså. I dag blir det hotellfrukost. Helt okej, men inga märkvärdigheter med denna frukost, men heller inget som ger plus i kanten. Ingen lax, alltså.
Vi åker till den trevliga plantskolan Kryddsmedjan http://kryddsmedjangotland.se/ när vi ändå är i stan. Vi åker till den trevliga plantskolan Kryddsmedjan http://kryddsmedjangotland.se/ när vi ändå är i stan.
Maken blir helt kär i den rosa Spetsmössan, sådana som @follakull en gång erbjöd mig, fast vita. Jag har ju haft en kärlek till denna växt länge, men inte riktigt hittat var den ska växa i v
Sedan åker vi till Väskinde dit vi är bjudna på lunch i dag. Vi åker förbi en hage med fjordhästar vid Knuts och jag blir helt till mig. Sedan åker vi till Väskinde dit vi är bjudna på lunch i dag. Vi åker förbi en hage med fjordhästar vid Knuts och jag blir helt till mig.
Det är så att jag älskar fjordhästar. De är lugna, tysta, tåliga och alldeles fantastiska hästar. Det är så att jag älskar fjordhästar. De är lugna, tysta, tåliga och alldeles fantastiska hästar.
För länge sedan hade vi en fjordhäst. För länge sedan hade vi en fjordhäst.
Han hette Moltas och var ovanligt stor för att vara fjordhäst. Han och jag blev kära vid första ögonkastet. Här kan jag tala om hästkontakt. Han var som en My little pony, som man lika gärna h Han hette Moltas och var ovanligt stor för att vara fjordhäst. Han och jag blev kära vid första ögonkastet. Här kan jag tala om hästkontakt. Han var som en My little pony, som man lika gärna h
I Väskinde blir vi bjudan på en jättegod lunch med bönburgare med majs, guacamole och ungsrostade potatisar och sötpotatisar. Hur gott som helst. När jag blir pensionär ska jag laga bönburgare I Väskinde blir vi bjudan på en jättegod lunch med bönburgare med majs, guacamole och ungsrostade potatisar och sötpotatisar. Hur gott som helst. När jag blir pensionär ska jag laga bönburgare
Hemma i Byn och i vår trädgård har de första små påskliljorna börjat titta fram. Hemma i Byn och i vår trädgård har de första små påskliljorna börjat titta fram.
Och så vårlökarna, förstås. Och så vårlökarna, förstås.
Det är faktiskt en av de mesta vårblommorna från min barndom. När jag var riktigt liten bodde jag i Västmanland och där var dom väldigt vanliga. Ofta var det de första vårblommorna jag plocka Det är faktiskt en av de mesta vårblommorna från min barndom. När jag var riktigt liten bodde jag i Västmanland och där var dom väldigt vanliga. Ofta var det de första vårblommorna jag plocka
Klockan är 10.00. Ännu en sovmorgon. Det är en strålande vårdag idag. Klockan är 10.00. Ännu en sovmorgon. Det är en strålande vårdag idag.
+12 och ingen vind att tala om. Kan inte bli bättre. +12 och ingen vind att tala om. Kan inte bli bättre.
Dagen är som gjord för trädgårdsarbete. Dagen är som gjord för trädgårdsarbete.
Nu är det dags att ta itu med vårstädningen i planteringarna. Förra helgens värme och regnet häromdagen har satt fart på växtligheten. Nu är det dags att ta itu med vårstädningen i planteringarna. Förra helgens värme och regnet häromdagen har satt fart på växtligheten.
Växthuset skulle behöva tas i bruk nu, men det får vänta tills nästa helg. Växthuset skulle behöva tas i bruk nu, men det får vänta tills nästa helg.
Gösta är skeptisk. Han har varit extremt rädd för att gå ut den sista tiden. Det blir bara värre och värre. Men mordhoten från andra okastrerade hankatter borde ha gått över. Gösta är skeptisk. Han har varit extremt rädd för att gå ut den sista tiden. Det blir bara värre och värre. Men mordhoten från andra okastrerade hankatter borde ha gått över.
Torsten är en lite modigare katt, även om han är rätt harig av sig. Men jag tror jag vet svaret på denna ökade rädsla sedan i höstas nu. I går studerade jag Kakans, Torsten och Göstas beteen Torsten är en lite modigare katt, även om han är rätt harig av sig. Men jag tror jag vet svaret på denna ökade rädsla sedan i höstas nu. I går studerade jag Kakans, Torsten och Göstas beteen
I går fixade jag lite med att göra vår i krukorna på verandan. I går fixade jag lite med att göra vår i krukorna på verandan.
Lökarna som grott i källaren kom inte i gång när jag satte dom i kruka för några veckor sedan. Nu tar jag bort dom och sätter dit nytt i stället. Lökarna som grott i källaren kom inte i gång när jag satte dom i kruka för några veckor sedan. Nu tar jag bort dom och sätter dit nytt i stället.
I år blev det orange fjädrar i påskriset och videkissar med påskliljor. I år blev det orange fjädrar i påskriset och videkissar med påskliljor.
Det blir "ohederliga" lammfärsbullar med ugnsrostade grönsaker: morötter, potatis, vintersquash och lök.! Det blir "ohederliga" lammfärsbullar med ugnsrostade grönsaker: morötter, potatis, vintersquash och lök.!
Nu är dom här. Nu är dom här.

Loading more images...