Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

10 April

Man tror inte det är sant, men jag har fått sova till klockan 8.00 och legat i sängen och druckit te och läst tidningen. Det är inte vilken måndag som helst, utan en ledig måndag. Påskveckan inleds me Man tror inte det är sant, men jag har fått sova till klockan 8.00 och legat i sängen och druckit te och läst tidningen. Det är inte vilken måndag som helst, utan en ledig måndag. Påskveckan inleds me
I dag väntas det blåsig och kyliga vindar från väster i eftermiddag. Men på förmiddagen är värmen kvar och det spås + 16 vid före lunch. I dag väntas det blåsig och kyliga vindar från väster i eftermiddag. Men på förmiddagen är värmen kvar och det spås + 16 vid före lunch.
Idag hemmafixar vi både ute och inne. Maken har eldat och flisat. Och så kommer det en vattentank på 1 kbm, som vi kan lagra vatten i till sommaren. Den är skitful och vi vet inte riktigt vart den ska Idag hemmafixar vi både ute och inne. Maken har eldat och flisat. Och så kommer det en vattentank på 1 kbm, som vi kan lagra vatten i till sommaren. Den är skitful och vi vet inte riktigt vart den ska
Själv rensar jag några garderober och städar och möblerar om i min hylla på kontoret. Två nya hyllplan har jag också köpt från Ikea, så nu har jag massor med plats. Själv rensar jag några garderober och städar och möblerar om i min hylla på kontoret. Två nya hyllplan har jag också köpt från Ikea, så nu har jag massor med plats.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/4/10/