Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

13 April 2017

Godmorgon! I dag är det Skärtorsdag. Det blev en ofrivilligt lång sovmorgon i dag. Klockan är 09.48. Jag vaknade med ett ryck och tänkte direkt : Sillen! Den skulle ur blötläggningen för en ti Godmorgon! I dag är det Skärtorsdag. Det blev en ofrivilligt lång sovmorgon i dag. Klockan är 09.48. Jag vaknade med ett ryck och tänkte direkt : Sillen! Den skulle ur blötläggningen för en ti
I går gick den skraje lille Gösta ut i regnet tillsammans med sin bror när vi åkte till Slite på förmiddagen. Sedan såg vi inte till honom något mer den dagen. Inte förrän till sena kvällen I går gick den skraje lille Gösta ut i regnet tillsammans med sin bror när vi åkte till Slite på förmiddagen. Sedan såg vi inte till honom något mer den dagen. Inte förrän till sena kvällen
Det blir en sval dag i dag, men med en del sol. Det blir en sval dag i dag, men med en del sol.
Sedan säger jag hej till Dottern och Gösta är inte det minsta rädd för henne, fast han är skiträdd för alla andra. Sedan säger jag hej till Dottern och Gösta är inte det minsta rädd för henne, fast han är skiträdd för alla andra.
Jag åker inte till Blåkulla i dag. Jag lägger in sill. Jag åker inte till Blåkulla i dag. Jag lägger in sill.
Springa ute hela natten, vila hela dagen. Springa ute hela natten, vila hela dagen.
Till middag blir det flugsvampar. Helt omöjligt att inte äta på Skärtorsdagen. En fin tradition. Till middag blir det flugsvampar. Helt omöjligt att inte äta på Skärtorsdagen. En fin tradition.
I dag säger Såkalendern att jag ska plantera om några av mina sommarblommor. I dag säger Såkalendern att jag ska plantera om några av mina sommarblommor.
Den säger också att jag ska så mera sommarblommor. Den säger också att jag ska så mera sommarblommor.
Jag har sällskap av Sixten Katt när jag ska pyssla med mina frön. Jag har sällskap av Sixten Katt när jag ska pyssla med mina frön.
Sixten trivs mycket bra med att vara på besök hos oss. Han har hela övervåningen för sig själv och många fönster att sitt i och glutta ut i. Sixten trivs mycket bra med att vara på besök hos oss. Han har hela övervåningen för sig själv och många fönster att sitt i och glutta ut i.
Till kvällen gör vi den kalvdans, som vi inte gjorde i julas. Det här är extrafin kalvdans gjord på fjällko-mjölk. Dottern gjorde lite björnbärssylt till. Det var väldigt gott. Till kvällen gör vi den kalvdans, som vi inte gjorde i julas. Det här är extrafin kalvdans gjord på fjällko-mjölk. Dottern gjorde lite björnbärssylt till. Det var väldigt gott.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/4/13/