Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

15 April 2017

. .
Dottern har tagit med sig sitt påskägg hit. Vi har faktiskt våra här. Det gäller att hålla ordning på de vi har. Ännu har de försvunna påskäggen inte hittats. Dottern har tagit med sig sitt påskägg hit. Vi har faktiskt våra här. Det gäller att hålla ordning på de vi har. Ännu har de försvunna påskäggen inte hittats.
Dottern sköter påskgodiset som vanligt. Dottern sköter påskgodiset som vanligt.
Maken har pratat om att man kan färga ägg med rödkål. Så vi har skaffat rödkål och nu ska vi pröva. Jag frågar honom om hur man gör, men det minns han inte, fast en av kollegorna i skolan ha Maken har pratat om att man kan färga ägg med rödkål. Så vi har skaffat rödkål och nu ska vi pröva. Jag frågar honom om hur man gör, men det minns han inte, fast en av kollegorna i skolan ha
Nu har Mamma kommit på på påskmiddag. Nu har Mamma kommit på på påskmiddag.
Mamma har köpt en hel låda importerade jordgubbar. Det var för mycket för henne så vi får det som blir kvar. Mamma har köpt en hel låda importerade jordgubbar. Det var för mycket för henne så vi får det som blir kvar.
Hon har fått fina tossor av en granne. Hon har fått fina tossor av en granne.
Jag får en påskpresent av henne. Det är en liten vas, som hon hade i sin lekstuga när hon var liten. Vasen var nog rätt gammal redan då. Jag minns den från hela min barndom. Den blir jag jätte Jag får en påskpresent av henne. Det är en liten vas, som hon hade i sin lekstuga när hon var liten. Vasen var nog rätt gammal redan då. Jag minns den från hela min barndom. Den blir jag jätte
Maken ställer fram det sista på bordet. Maken ställer fram det sista på bordet.
Nu är det klart och vi ska äta påskmat. Nu är det klart och vi ska äta påskmat.
Jag har några gulliga polska påskservetter kvar. De passar perfekt till Marimekkoduken jag köpte till Mamma, när jag var en hel sommar i Helsingfors när jag var 19. Nu har jag fått duken, för h Jag har några gulliga polska påskservetter kvar. De passar perfekt till Marimekkoduken jag köpte till Mamma, när jag var en hel sommar i Helsingfors när jag var 19. Nu har jag fått duken, för h
Sillen är ju så klart det bästa. Jag tror egentligen jag skulle kunna klara mig med den bara. Här är det marinerade musslor, som alltid uppstår i en ny version varje påsk men alltid har osötad Sillen är ju så klart det bästa. Jag tror egentligen jag skulle kunna klara mig med den bara. Här är det marinerade musslor, som alltid uppstår i en ny version varje påsk men alltid har osötad
Påskens alkoholfria kommer från Mikkeller. Påskens alkoholfria kommer från Mikkeller.
Sedan tar vi som vi brukar en selfie och skickar till vänner och släktingar och önskar Glad Påsk. Sedan tar vi som vi brukar en selfie och skickar till vänner och släktingar och önskar Glad Påsk.
Men det är ju en del pyssel med att få alla deltagarna att så någorlunda normala ut på bild. Men det är ju en del pyssel med att få alla deltagarna att så någorlunda normala ut på bild.
Normala och till sin fördel, var det, ja. Normala och till sin fördel, var det, ja.
Normala och till sin fördel, var det, ja. Normala och till sin fördel, var det, ja.
Vi är ju sjukt mätta efter all mat, men vi lyckas klämma ner lite memma med havregrädde till efterrätt. Vi är ju sjukt mätta efter all mat, men vi lyckas klämma ner lite memma med havregrädde till efterrätt.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/4/15/