Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

16 April 2017

Det är Påskdagen och svinkallt. Snön är borta, men det är våren också. Det är Påskdagen och svinkallt. Snön är borta, men det är våren också.
Det ska bli växlande molnighet, men mulna på längre fram till dagen och vi får vara glada för att det ändå är +2. Det ska bli växlande molnighet, men mulna på längre fram till dagen och vi får vara glada för att det ändå är +2.
Vi åker på en utflykt och ser ett och annat gammalt hus. Vi åker på en utflykt och ser ett och annat gammalt hus.
Det börjar bli ovanligt med fallfärdiga hus. Det här huset ligger i Gothem, inte många mil från Rute. Det börjar bli ovanligt med fallfärdiga hus. Det här huset ligger i Gothem, inte många mil från Rute.
Målet är att fika hos Irma på Hoven Droven. Målet är att fika hos Irma på Hoven Droven.
Det ser lovande ut, får man säga. Det ser lovande ut, får man säga.
Men vi börjar äta en lunchsmörgås. Men vi börjar äta en lunchsmörgås.
Bullar och kakor kan jag inte motstå. Och då pratar jag riktiga småkakor. Bullar och kakor kan jag inte motstå. Och då pratar jag riktiga småkakor.
Sanitetsporslinet på Irmas toalett är också svårt att motstå. Och frågan är hur man kan tycka att kräkbrunt och avocadobrunt är jättesnyggt nu för tiden? Sanitetsporslinet på Irmas toalett är också svårt att motstå. Och frågan är hur man kan tycka att kräkbrunt och avocadobrunt är jättesnyggt nu för tiden?
Bara några hundra meter från Irmas Hoven Droven hittar vi en loppis i bygdegården. Nja, det var ingen riktigt bra loppis för oss. Bara några hundra meter från Irmas Hoven Droven hittar vi en loppis i bygdegården. Nja, det var ingen riktigt bra loppis för oss.
Vi tar en bilpromenad hemåt. Den som kan sin Smaklösa vet att i låten Tre hjul kvar på min PV  https://www.youtube.com/watch?v=JsaaVwtwEZ8, finns textraden "Det går en hemlig väg mellan Gan Vi tar en bilpromenad hemåt. Den som kan sin Smaklösa vet att i låten Tre hjul kvar på min PV  https://www.youtube.com/watch?v=JsaaVwtwEZ8, finns textraden "Det går en hemlig väg mellan Gan
När vi kommer hem igen lagar Maken och jag middag. När vi kommer hem igen lagar Maken och jag middag.
Maken har så klart stått för salladen i dag. Maken har så klart stått för salladen i dag.
Den stora skålen kanske var lite stor för salladen, men det är ju himla skojig, så man måste använda den ibland. Den stora skålen kanske var lite stor för salladen, men det är ju himla skojig, så man måste använda den ibland.
Påskens mat tema är gult och fisk. I kväll blir det stekt lax med saffransrisotto. Påskens mat tema är gult och fisk. I kväll blir det stekt lax med saffransrisotto.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/4/16/