Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

17 April 2017

Godmorgon! Det är Annandag Påsk. Vilket elände! Vi har fått alla 7 stareurar på en gång. Nu vände våren i dörren. Godmorgon! Det är Annandag Påsk. Vilket elände! Vi har fått alla 7 stareurar på en gång. Nu vände våren i dörren.
Det ska bli växlande molnighet och typ +2 och neråt minusgrader. Veckan som väntas blir kall och hemsk. Har vi tur blir det varmare i slutet på veckan, men bara om vi har tur. Det ska bli växlande molnighet och typ +2 och neråt minusgrader. Veckan som väntas blir kall och hemsk. Har vi tur blir det varmare i slutet på veckan, men bara om vi har tur.
Ena stunden skiner solen, nästa stund snöar det. Ena stunden skiner solen, nästa stund snöar det.
Och katterna är kloka, de lämnar inte sängen. Och katterna är kloka, de lämnar inte sängen.
Och katterna är kloka, de lämnar inte sängen. Och katterna är kloka, de lämnar inte sängen.
Sixten orkar i alla fall titta upp en stund. Sixten orkar i alla fall titta upp en stund.
I dag äter vi påskbordsrester. Men det är som resterna efter julbordet på Annandagen. Det smakar nästan bättre då. I dag äter vi påskbordsrester. Men det är som resterna efter julbordet på Annandagen. Det smakar nästan bättre då.
Till efterrätt blir det memma. Sedan är man däremot lika mätt som på Påskafton. Till efterrätt blir det memma. Sedan är man däremot lika mätt som på Påskafton.
Dottern blir väldigt glad för att hon får äta memma flera gånger under denna påsk. Dottern blir väldigt glad för att hon får äta memma flera gånger under denna påsk.
Sixten får ingen memma, men han fick kattgodis på Påskafton. Sixten får ingen memma, men han fick kattgodis på Påskafton.
Sedan packar Dottern in Sixten i buren och så säger jag ajö till de båda. Maken kör Dottern till båten. Sedan packar Dottern in Sixten i buren och så säger jag ajö till de båda. Maken kör Dottern till båten.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/4/17/