Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

18 April 2017

Klockan är 05.46. Nu är det slut på ledigheten. Jobbet väntar igen. Det börjar bli ljust om morgnarna igen. Klockan är 05.46. Nu är det slut på ledigheten. Jobbet väntar igen. Det börjar bli ljust om morgnarna igen.
Men det är svinkallt!! Vi hör i lokalradion att Rute har noterat en temperatur på -7,4 nu på morgonen. Men det är svinkallt!! Vi hör i lokalradion att Rute har noterat en temperatur på -7,4 nu på morgonen.
Annars spår vädersateliterna en solig, men svinkall dag i dag. Annars spår vädersateliterna en solig, men svinkall dag i dag.
Det är snöfritt och strålande solsken när vi kör genom Tingstäde. Det är snöfritt och strålande solsken när vi kör genom Tingstäde.
Men i Bro ser det ut som ett julkort. Här har det fallit sjukt mycket snö. Det har det gjort bara på en liten plätt just över Bro. Några kilometer närmare stan går en skarp gräns och snön sl Men i Bro ser det ut som ett julkort. Här har det fallit sjukt mycket snö. Det har det gjort bara på en liten plätt just över Bro. Några kilometer närmare stan går en skarp gräns och snön sl
När vi åker hem igen på kvällen är julkorten i Bro helt borta. När vi åker hem igen på kvällen är julkorten i Bro helt borta.
Hemma väntar några gulliga örhängen från @MiaL. Tack så mycket! Och vi får gratulera Posten som var så snabb den här gången. Hemma väntar några gulliga örhängen från @MiaL. Tack så mycket! Och vi får gratulera Posten som var så snabb den här gången.
Torsten har varit ute hela långa dagen medan Torsten varit inomhus. Nu slickar Gösta Torsten ordentligt och grundligt. Torsten har varit ute hela långa dagen medan Torsten varit inomhus. Nu slickar Gösta Torsten ordentligt och grundligt.
Det här sägs tyda på ett dominansbeteende som ofta slutar i slagsmål, men andra menar att katter som lever ihop och tycker om varandra gillar att blanda sina dofter med varandra, men att det oftas Det här sägs tyda på ett dominansbeteende som ofta slutar i slagsmål, men andra menar att katter som lever ihop och tycker om varandra gillar att blanda sina dofter med varandra, men att det oftas

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/4/18/