Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

2 April 2017

Klockan är 10.00. Ännu en sovmorgon. Det är en strålande vårdag idag. Klockan är 10.00. Ännu en sovmorgon. Det är en strålande vårdag idag.
+12 och ingen vind att tala om. Kan inte bli bättre. +12 och ingen vind att tala om. Kan inte bli bättre.
Dagen är som gjord för trädgårdsarbete. Dagen är som gjord för trädgårdsarbete.
Nu är det dags att ta itu med vårstädningen i planteringarna. Förra helgens värme och regnet häromdagen har satt fart på växtligheten. Nu är det dags att ta itu med vårstädningen i planteringarna. Förra helgens värme och regnet häromdagen har satt fart på växtligheten.
Växthuset skulle behöva tas i bruk nu, men det får vänta tills nästa helg. Växthuset skulle behöva tas i bruk nu, men det får vänta tills nästa helg.
Gösta är skeptisk. Han har varit extremt rädd för att gå ut den sista tiden. Det blir bara värre och värre. Men mordhoten från andra okastrerade hankatter borde ha gått över. Gösta är skeptisk. Han har varit extremt rädd för att gå ut den sista tiden. Det blir bara värre och värre. Men mordhoten från andra okastrerade hankatter borde ha gått över.
Torsten är en lite modigare katt, även om han är rätt harig av sig. Men jag tror jag vet svaret på denna ökade rädsla sedan i höstas nu. I går studerade jag Kakans, Torsten och Göstas beteen Torsten är en lite modigare katt, även om han är rätt harig av sig. Men jag tror jag vet svaret på denna ökade rädsla sedan i höstas nu. I går studerade jag Kakans, Torsten och Göstas beteen
I går fixade jag lite med att göra vår i krukorna på verandan. I går fixade jag lite med att göra vår i krukorna på verandan.
Lökarna som grott i källaren kom inte i gång när jag satte dom i kruka för några veckor sedan. Nu tar jag bort dom och sätter dit nytt i stället. Lökarna som grott i källaren kom inte i gång när jag satte dom i kruka för några veckor sedan. Nu tar jag bort dom och sätter dit nytt i stället.
I år blev det orange fjädrar i påskriset och videkissar med påskliljor. I år blev det orange fjädrar i påskriset och videkissar med påskliljor.
Det blir "ohederliga" lammfärsbullar med ugnsrostade grönsaker: morötter, potatis, vintersquash och lök.! Det blir "ohederliga" lammfärsbullar med ugnsrostade grönsaker: morötter, potatis, vintersquash och lök.!
Nu är dom här. Nu är dom här.
Alltså otäckingarna i rört och svart. Alltså otäckingarna i rört och svart.
Jag bad Maken att se glad ut. Jag bad Maken att se glad ut.
Vi eftermiddagsfikar utomhus och Maken anstränger sig att se lite glad ut. (säger han i alla fall). Vi eftermiddagsfikar utomhus och Maken anstränger sig att se lite glad ut. (säger han i alla fall).
I ena kanten av planteringen växer det blåstjärna. Den har förökat sig och rymt ut på gräsmattan. Dessutom ser jag att blåstjärna kan komma att bli ogräs i planteringen. I ena kanten av planteringen växer det blåstjärna. Den har förökat sig och rymt ut på gräsmattan. Dessutom ser jag att blåstjärna kan komma att bli ogräs i planteringen.
Och så är det färdigstädat för i dag. Och så är det färdigstädat för i dag.
De skeptiska grabbarna vilar ut inför natten. Då kan de gå ut utan hundar. De skeptiska grabbarna vilar ut inför natten. Då kan de gå ut utan hundar.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/4/2/