Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

22 April 2017

Klockan är 10.15. Vi har ätit frukost på sängkanten, läst tidningar och latat oss. Solen skiner och fåglarna kvittrar, solen skiner, men det blåser kallt från nordväst. Klockan är 10.15. Vi har ätit frukost på sängkanten, läst tidningar och latat oss. Solen skiner och fåglarna kvittrar, solen skiner, men det blåser kallt från nordväst.
Det är +4 i vattnet för den som är badsugen.Det ska bli en kall och blåsig dag idag. Det är +4 i vattnet för den som är badsugen.Det ska bli en kall och blåsig dag idag.
Jag fortsätter att skola om plantor i källaren. Jag fortsätter att skola om plantor i källaren.
Det blev 8 mm under natten. Det blev 8 mm under natten.
Jag hittade tulpaner på Willys som stod i vatten. De köpte jag ju så klart. Jag hittade tulpaner på Willys som stod i vatten. De köpte jag ju så klart.
De är så underbara att man nästan kan dö lite för dom! De är så underbara att man nästan kan dö lite för dom!
De är så underbara att man nästan kan dö lite för dom! De är så underbara att man nästan kan dö lite för dom!
I dag är det en lämplig dag för trädgårdsarbete. Maken passar på att luckra i perennplanteringarna, då jorden är mjuk och fuktig efter regnet. I dag är det en lämplig dag för trädgårdsarbete. Maken passar på att luckra i perennplanteringarna, då jorden är mjuk och fuktig efter regnet.
Nu blommar narcisserna. Nu blommar narcisserna.
Nu blommar narcisserna. Nu blommar narcisserna.
Gösta hänger med oss i dag också. Det är tryggt och bra. Då och då kan han gå ner i trygga källaren om han vill. Att han hänger i närheten av oss hela tiden får mig att tänka på de indisk Gösta hänger med oss i dag också. Det är tryggt och bra. Då och då kan han gå ner i trygga källaren om han vill. Att han hänger i närheten av oss hela tiden får mig att tänka på de indisk
Så klart är det Maken som fixat salladen. Så klart är det Maken som fixat salladen.
I kväll äter vi lammkotlett, ugnsrostad pumpa med rödlök och fyllda och bakade tomater med oliver. I kväll äter vi lammkotlett, ugnsrostad pumpa med rödlök och fyllda och bakade tomater med oliver.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/4/22/