Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

23 April 2017

Det är en strålande morgon. Det är Kakan som har vakten och patrullerar runt i omgivningarna. Torsten och Gösta har ledigt och ligger i våra sängar. Det är en strålande morgon. Det är Kakan som har vakten och patrullerar runt i omgivningarna. Torsten och Gösta har ledigt och ligger i våra sängar.
I dag ska det bli varmare och det ska blåsa mindre. En riktigt fin vårdag om än lite kall ska det bli. I dag ska det bli varmare och det ska blåsa mindre. En riktigt fin vårdag om än lite kall ska det bli.
I dag åker vi hem till Mamma och äter middag. Hon fyllde år i veckan och idag ska vi fira henne. I dag åker vi hem till Mamma och äter middag. Hon fyllde år i veckan och idag ska vi fira henne.
Vi äter Fläskfilé tonnato. Det är jättegott. Vi äter Fläskfilé tonnato. Det är jättegott.
Mamma har köpt en chokladtårta och jordgubbar i stället för födelsedagstårta. Och så glass så klart Mamma har köpt en chokladtårta och jordgubbar i stället för födelsedagstårta. Och så glass så klart
Nu får Mamma öppna presenter. Nu får Mamma öppna presenter.
När vi kommer hem igen måste vi greja lite i trädgården.Det har börjat mulna på och jag börjar få ont i huvudet. Det är oväder på gång. När vi kommer hem igen måste vi greja lite i trädgården.Det har börjat mulna på och jag börjar få ont i huvudet. Det är oväder på gång.
Den nya termostaten till fläkten kom för ett tag sedan. I dag installerar jag den i växthuset och den nya fungerar som den ska. Den nya termostaten till fläkten kom för ett tag sedan. I dag installerar jag den i växthuset och den nya fungerar som den ska.
Även om det är svinkallt börjar gullviveknopparna dyka upp. Vi har gullvivor överallt. Även om det är svinkallt börjar gullviveknopparna dyka upp. Vi har gullvivor överallt.
Och det kommer att bli massor av vildtulpaner. Vi har fått en sådan spridning av av vildtulpaner i vår trädgård att dom snart sagt finns precis överallt. Det är konstigt, för under våra förs Och det kommer att bli massor av vildtulpaner. Vi har fått en sådan spridning av av vildtulpaner i vår trädgård att dom snart sagt finns precis överallt. Det är konstigt, för under våra förs
Samma sak är det med kungsängsliljan. Jag satte några lökar i gräsmattan för många, många år sedan. De dök upp en vår för att sedan aldrig blomma igen. Det var på tok för torrt och solig Samma sak är det med kungsängsliljan. Jag satte några lökar i gräsmattan för många, många år sedan. De dök upp en vår för att sedan aldrig blomma igen. Det var på tok för torrt och solig
Det kommer att bli många fler än i fjol. Det kommer att bli många fler än i fjol.
Dubbla påskliljor dyker upp lite här och där i trädgården. Några fanns när vi kom hit, några har jag själv planterat, men inte de här. Dubbla påskliljor dyker upp lite här och där i trädgården. Några fanns när vi kom hit, några har jag själv planterat, men inte de här.
Gösta är med oss i dag också. Så kommer Kissekaka som alltid gillar när vi är ute i trädgården. Kaka och Gösta blir glada när de träffas. Gösta är med oss i dag också. Så kommer Kissekaka som alltid gillar när vi är ute i trädgården. Kaka och Gösta blir glada när de träffas.
Kissekaka må se sur ut på bild, men i dag ser han mer förbindlig ut än vanligt. Kissekaka må se sur ut på bild, men i dag ser han mer förbindlig ut än vanligt.
Hans Småkaka kommer och hälsar med solhälsningen. Hans Småkaka kommer och hälsar med solhälsningen.
Sedan pussas det. Sedan pussas det.
Sedan slickas det i rumpan. Det händer ju att katter som lever i hop slickar varandra i rumpan när de träffas, precis som att slicka varandra på huvudet. Jag har inte listat ut varför de gör så Sedan slickas det i rumpan. Det händer ju att katter som lever i hop slickar varandra i rumpan när de träffas, precis som att slicka varandra på huvudet. Jag har inte listat ut varför de gör så
Se där! Plötsligt dök det upp en blomma till upp ur clivian. Den här gången på stjälk. Se där! Plötsligt dök det upp en blomma till upp ur clivian. Den här gången på stjälk.
Clivia kallas också mönjelilja. Det är väldigt snygg färg på blommorna. Clivia kallas också mönjelilja. Det är väldigt snygg färg på blommorna.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/4/23/