Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

25 April 2017

Klockan är 06.11. Nej, jag har inte sovmorgon. Jag är hemma och återhämtar mig från gårdagens huvudvärksdag. Det var ingen trevlig dag i går. Men i dag skiner solen. Klockan är 06.11. Nej, jag har inte sovmorgon. Jag är hemma och återhämtar mig från gårdagens huvudvärksdag. Det var ingen trevlig dag i går. Men i dag skiner solen.
Det ska bli en solig dag i dag. Men kallt. Och det ska blåsa lite. Vad är det här för vår i år, egentligen.? Det ska bli en solig dag i dag. Men kallt. Och det ska blåsa lite. Vad är det här för vår i år, egentligen.?
Det var ju inte något vidare väder i går, även om Gotland nog kom lindrigt undan. Gösta har hållit mig sällskap inomhus i går. Det gör han i dag också. Det var ju inte något vidare väder i går, även om Gotland nog kom lindrigt undan. Gösta har hållit mig sällskap inomhus i går. Det gör han i dag också.
Man taget vad man haver och lagar middag. Det blir ugnsrostad rödkål med fänkålsfrö, stekt pankopanerad haoulomi, kokt broccoli och yougurtsås med citron och dill. Man taget vad man haver och lagar middag. Det blir ugnsrostad rödkål med fänkålsfrö, stekt pankopanerad haoulomi, kokt broccoli och yougurtsås med citron och dill.
Lille Torsten vilar ut i sin fåtölj i kväll efter en lång arbetsdag. Det är han som skött patrulleringen ända sedan tidigt i morse. Lille Torsten vilar ut i sin fåtölj i kväll efter en lång arbetsdag. Det är han som skött patrulleringen ända sedan tidigt i morse.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/4/25/