Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

27 April 2017

Nu är det ljust och klockan 05.49. Koltrasten drillar, men än är det långt till vår fast vitsipporna blommar. Nu är det ljust och klockan 05.49. Koltrasten drillar, men än är det långt till vår fast vitsipporna blommar.
Det är en kall morgon. Det är inte helt klart, men det ska bli riktigt bra frampå dagen Det är en kall morgon. Det är inte helt klart, men det ska bli riktigt bra frampå dagen
Solen lyser innan vi åker i väg. Torsten dricker vatten ur fågelbadet. Solen lyser innan vi åker i väg. Torsten dricker vatten ur fågelbadet.
Det är inte ett moln på himlen när vi kommer till Visby. Under veckan har ett vägbygge startas i korsningen Bro väg och Norra Hansegatan/Atlasgatan. Vi anar att det ska bli en rondell. Det är fa Det är inte ett moln på himlen när vi kommer till Visby. Under veckan har ett vägbygge startas i korsningen Bro väg och Norra Hansegatan/Atlasgatan. Vi anar att det ska bli en rondell. Det är fa
På väg hem från jobbet åker vi vägen förbi Stora Tollby. Nu kan vi prata primörer. De första gurkorna från växthuset i Slite är här. På väg hem från jobbet åker vi vägen förbi Stora Tollby. Nu kan vi prata primörer. De första gurkorna från växthuset i Slite är här.
Och Stora Tollbys vitlökar som inte är purjolökar. Och Stora Tollbys vitlökar som inte är purjolökar.
Och rabarber. Redan! Nu finns det hopp om liv! Och rabarber. Redan! Nu finns det hopp om liv!

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/4/27/