Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

28 April 2017

Det gick trots allt fort. Det är fredag. Solen är på väg upp. Klockan är 05.48 och vi är strax på väg till jobbet. Det gick trots allt fort. Det är fredag. Solen är på väg upp. Klockan är 05.48 och vi är strax på väg till jobbet.
En kall morgon. Men det ska blir varmare. Solen ska skina och inte ska det blåsa. Man får vara nöjd, trots allt. En kall morgon. Men det ska blir varmare. Solen ska skina och inte ska det blåsa. Man får vara nöjd, trots allt.
Det är dimma i Risungsdalen när vi åker till jobbet. Det är dimma i Risungsdalen när vi åker till jobbet.
Det är dimma, sol och blå himmel. Det är dimma, sol och blå himmel.
Vi åker in i ett nytt dimmoln längre bort i Othem. Vi åker in i ett nytt dimmoln längre bort i Othem.
Och här är det verkligen dimmigt. Och himlen är blå. Och här är det verkligen dimmigt. Och himlen är blå.
Efter jobbet åker vi på 60-års uppvaktning. Gästerna har börjat samlas. Efter jobbet åker vi på 60-års uppvaktning. Gästerna har börjat samlas.
Det är Barnmorskan som blir 60 i dag. Men det är inte lätt att fånga denna Barnmorska på bild. Hon har fullt upp med mat och blommor och ta emot gratulationer. Det är Barnmorskan som blir 60 i dag. Men det är inte lätt att fånga denna Barnmorska på bild. Hon har fullt upp med mat och blommor och ta emot gratulationer.
Nej, det gick inte bra nu heller. Hon kan inte vara still. Nej, det gick inte bra nu heller. Hon kan inte vara still.
Vi får massor med god mat. Ramslökssoppa, goda pajer, goda röror, goda Afghanska bröd, goda ostar. Här finns allt! Vi får massor med god mat. Ramslökssoppa, goda pajer, goda röror, goda Afghanska bröd, goda ostar. Här finns allt!
Det kommer gäster. Det kommer gäster.
Det kommer ännu fler gäster. Det kommer ännu fler gäster.
Och ännu fler gäster. Och ännu fler gäster.
Men nu ska vi skåla för 60-åringen och sjunga "Ja, må hon leva". Men nu ska vi skåla för 60-åringen och sjunga "Ja, må hon leva".
Och då blir det en fin födelsedagsbild till sist. Och då blir det en fin födelsedagsbild till sist.
Stickan är så klart också med på födelsedagskalaset. Stickan är så klart också med på födelsedagskalaset.
Så blir det dags för kaffe och tårtor. Det är Barnmoskans Döttrar som har bakat och lagat all den här goda maten och tårtorna. Så blir det dags för kaffe och tårtor. Det är Barnmoskans Döttrar som har bakat och lagat all den här goda maten och tårtorna.
Den ena av Döttrarna är otroligt duktig på att baka tårtor och dekorera dom vackert. Den ena av Döttrarna är otroligt duktig på att baka tårtor och dekorera dom vackert.
Jag har till och med anlitat henne några gånger som tårtbakerska för länge sedan när jag fyllde år. Jag har till och med anlitat henne några gånger som tårtbakerska för länge sedan när jag fyllde år.
Det är en fin kväll. Vi var hemma en sväng för att mata katterna och då gick Gösta helt otippat ut. Nu är han ute med de andra två när vi kommer hem och verkar ha överlevt. Det är en fin kväll. Vi var hemma en sväng för att mata katterna och då gick Gösta helt otippat ut. Nu är han ute med de andra två när vi kommer hem och verkar ha överlevt.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/4/28/