Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

29 April 2017

Vi har haft en lång och skön sovmorgon, ätit frukost i sängen och läst tidningar. Det passar utmärkt denna morgon då vädret är vidrigt. Vi har haft en lång och skön sovmorgon, ätit frukost i sängen och läst tidningar. Det passar utmärkt denna morgon då vädret är vidrigt.
+4 och regn, bättre än så här blir det inte. Dessutom ska det blåsa lite i byarna. +4 och regn, bättre än så här blir det inte. Dessutom ska det blåsa lite i byarna.
Trots det grejar jag lite med trädgården i småregnet. Beskär lite här och rensar vissna blad och torra blomställningar på agapanthusen lite där. Det går bra för agapanthusen. Båda krukorna Trots det grejar jag lite med trädgården i småregnet. Beskär lite här och rensar vissna blad och torra blomställningar på agapanthusen lite där. Det går bra för agapanthusen. Båda krukorna
I dag passar det att ligga och kura i hop sig och stoppa nosen under svansen. I dag passar det att ligga och kura i hop sig och stoppa nosen under svansen.
Torsten passar på att slå ett öga i trädgården på samma gång. Han har valt en strategisk plats att vila på. Han vill ju inte patrulera utomhus i dag. Torsten passar på att slå ett öga i trädgården på samma gång. Han har valt en strategisk plats att vila på. Han vill ju inte patrulera utomhus i dag.
Och vad passar bättre en sådan här dag än att laga lite tidskrävande mat? Jag gör pumpagnocci. Och vad passar bättre en sådan här dag än att laga lite tidskrävande mat? Jag gör pumpagnocci.
Det blir pumpagnocci med krämig blåmögelost och rostade valnötter. Till det lite stekt svartkål och en salsiccia. Det blir pumpagnocci med krämig blåmögelost och rostade valnötter. Till det lite stekt svartkål och en salsiccia.
Maken har hittat ett gott och passande vin från norra Italien till detta. Kan säga att det var gott, annorlunda, fruktigt och med mycket lakrits, choklad och tobak i smaken. Det passar utmärkt till Maken har hittat ett gott och passande vin från norra Italien till detta. Kan säga att det var gott, annorlunda, fruktigt och med mycket lakrits, choklad och tobak i smaken. Det passar utmärkt till

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/4/29/