Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

4 April 2017

Godmorgon. En vanlig tisdag i grottekvarnen. Men fåglarna sjunger. Godmorgon. En vanlig tisdag i grottekvarnen. Men fåglarna sjunger.
Det har varit strax över nollan i natt. Men det ska bli runt +13 grader i Byn i dag, betydligt kallare i Visby. Det har varit strax över nollan i natt. Men det ska bli runt +13 grader i Byn i dag, betydligt kallare i Visby.
Vi ger oss av mot stan. I Malms i Hellvi är det dimma. Vi ger oss av mot stan. I Malms i Hellvi är det dimma.
Bara några kilometer längre bort skiner solen från blå himmel. Bara några kilometer längre bort skiner solen från blå himmel.
Efter jobbet går jag ner på Öster. Här är det lite vårlikt i dag. Efter jobbet går jag ner på Öster. Här är det lite vårlikt i dag.
Solen värmer, jag köper en kopp kaffe och väntar på Maken som slutar jobba om en stund. Solen värmer, jag köper en kopp kaffe och väntar på Maken som slutar jobba om en stund.
Jag roar mig med att studera kajor. Jah är lite fascinerad av dessa intelligenta fåglar. Jag roar mig med att studera kajor. Jah är lite fascinerad av dessa intelligenta fåglar.
Maken sms:se och skriver att han blir försenad en timme. Jag går på Siesta. Det blir mera kaffe och en macka, eftersom jag är svinhungrig vid det här laget. Det var verkligen länge sedan jag had Maken sms:se och skriver att han blir försenad en timme. Jag går på Siesta. Det blir mera kaffe och en macka, eftersom jag är svinhungrig vid det här laget. Det var verkligen länge sedan jag had
Och hemma ligger den lille katten som verkar ha blivit innekatt nu. Och hemma ligger den lille katten som verkar ha blivit innekatt nu.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/4/4/