Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

5 April 2017

Klockan är 05.58. Fåglarna kvittrar och gässen kacklar. Nu är det vår! Klockan är 05.58. Fåglarna kvittrar och gässen kacklar. Nu är det vår!
Regnet är inte särskilt omfattande får man säga, det ska klarna upp om någon timme. Det väntas eftermidfagstemperaturer runt +10 både i Byn och i stan. Regnet är inte särskilt omfattande får man säga, det ska klarna upp om någon timme. Det väntas eftermidfagstemperaturer runt +10 både i Byn och i stan.
Här sitter killarna som vill stanna inne i dag. Här sitter killarna som vill stanna inne i dag.
Det blir en Jureskog på Donken i ensamhet. Maken får pizzabuffe' på jobbet. Det blir en Jureskog på Donken i ensamhet. Maken får pizzabuffe' på jobbet.
Men sen dyker han upp och vi dricker kaffe innan vi åker till Feel Good-kören. Men sen dyker han upp och vi dricker kaffe innan vi åker till Feel Good-kören.
Så där ja, nu har Retro Klassikern om Uppsala Ekeby kommit. Hur kunde jag missa att beställa den? Jag måste ha för mycket att oväsentligheter att tänka på. Så där ja, nu har Retro Klassikern om Uppsala Ekeby kommit. Hur kunde jag missa att beställa den? Jag måste ha för mycket att oväsentligheter att tänka på.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/4/5/