Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

7 April 2017

Klockan är 06.00. Solen är på väg upp. Det är fredag och inte vilken fredag som helst. Maken ska ha påsklov och jag ska ha semester nästa vecka. Halleluja! Klockan är 06.00. Solen är på väg upp. Det är fredag och inte vilken fredag som helst. Maken ska ha påsklov och jag ska ha semester nästa vecka. Halleluja!
Nu ger vi oss av till stan. Varje fredag är en simfredag Nu ger vi oss av till stan. Varje fredag är en simfredag
Det ska bli en hyggligt, solig och vindstilla i dag. Inga middagstemoeraturer över +10, men ändå. Det ska bli en hyggligt, solig och vindstilla i dag. Inga middagstemoeraturer över +10, men ändå.
Solbergabadet forever Solbergabadet forever
När klockan är 15.30 och jag slutar jobbet, sätter mig i bilen och Maken slår på radion så hör vi om en terrorattack i centrala Stockholm som liknar den i London, Berlin och Nice. Det är helt När klockan är 15.30 och jag slutar jobbet, sätter mig i bilen och Maken slår på radion så hör vi om en terrorattack i centrala Stockholm som liknar den i London, Berlin och Nice. Det är helt
På väg hem åker vi till Stora Tollby och handlar potatis och penséer. På väg hem åker vi till Stora Tollby och handlar potatis och penséer.
I allén blommar porslinshyacinterna. I allén blommar porslinshyacinterna.
Och här vid huset krokus. Och här vid huset krokus.
Hemma väntar ett kuvert med exotiska frukter i brevlådan. Nu kan jag förklara för @Enklabilder vad Manuela menade. Jag tror att hon förklarade att de mer torra är av en annan sort. Tack snälla Hemma väntar ett kuvert med exotiska frukter i brevlådan. Nu kan jag förklara för @Enklabilder vad Manuela menade. Jag tror att hon förklarade att de mer torra är av en annan sort. Tack snälla
Damer som jag och Manuela har koll på läget och fröna i de köttiga frukterna, alltså det jag kallar bärpeppar, befrias från fruktkött för att kunna torka ordentligt. De små koniska är ju re Damer som jag och Manuela har koll på läget och fröna i de köttiga frukterna, alltså det jag kallar bärpeppar, befrias från fruktkött för att kunna torka ordentligt. De små koniska är ju re
Jag köpte kotteblommor på Bläcku, Daglig Verksamhet Visby på min nyinrättade halvtimmes rast. Jag köpte kotteblommor på Bläcku, Daglig Verksamhet Visby på min nyinrättade halvtimmes rast.
En hel bukett blåsippor blev det. En hel bukett blåsippor blev det.
I kväll säger Såkalendern att det är ett perfekt tillfälle att skola om tomaterna. I kväll säger Såkalendern att det är ett perfekt tillfälle att skola om tomaterna.
Sedan blir det pizza så klart, även om kvällen inte är lika upplivad som fredagskvällarna kan vara. Sedan blir det pizza så klart, även om kvällen inte är lika upplivad som fredagskvällarna kan vara.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/4/7/