Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

8 April 2017

Klockan är 10.48. Det blev en riktigt lång sovmorgon med kaffe, smörgås och Gotlands Allehanda i sängen. Klockan är 10.48. Det blev en riktigt lång sovmorgon med kaffe, smörgås och Gotlands Allehanda i sängen.
Det blir en mulen och rätt varm dag i dag. Lite byvind, men ändå rätt vindstilla. Det blir en mulen och rätt varm dag i dag. Lite byvind, men ändå rätt vindstilla.
Men Sjöräddarnas temperaturangivelse är kanske något optimistisk, Men Sjöräddarnas temperaturangivelse är kanske något optimistisk,
Jag har fått påskkort. Jag har fått påskkort.
Titta så fina kotteblommorna blev när de fick pryda en kruka! Titta så fina kotteblommorna blev när de fick pryda en kruka!
Titta så fina kotteblommorna blev när de fick pryda en kruka! Titta så fina kotteblommorna blev när de fick pryda en kruka!
I dag kör jag igång växthuset för den här säsongen. Men det ser inte bättre ut än att termostaten med dubbelfunktioner har gett upp. Det går inte ställa in några börvärden för hur kallt I dag kör jag igång växthuset för den här säsongen. Men det ser inte bättre ut än att termostaten med dubbelfunktioner har gett upp. Det går inte ställa in några börvärden för hur kallt
Det får bli den manuella modellen med timer och noggrann kontroll av temperaturer, sol och molnighet. Det får bli den manuella modellen med timer och noggrann kontroll av temperaturer, sol och molnighet.
Sådär ja, så är alla pelargoner, lager och spikfuchsia på plats i växthuset. Det är bra att starta utevistelsen när det är molnigt. Fullt solljus blir för starkt för dessa som fått klara s Sådär ja, så är alla pelargoner, lager och spikfuchsia på plats i växthuset. Det är bra att starta utevistelsen när det är molnigt. Fullt solljus blir för starkt för dessa som fått klara s
Gösta hänger med mig ut, men föredrar att vistas i den trygga källaren. Gösta hänger med mig ut, men föredrar att vistas i den trygga källaren.
Nu blommar blåsipporna i vår trädgård. Nu blommar blåsipporna i vår trädgård.
Och min lilla älskling, porslinshyacinten, blommar också. Och min lilla älskling, porslinshyacinten, blommar också.
Doftviolerna finns överallt och är de tillräckligt många och solen lyser på dom blir doften av viol mycket stark. Doftviolerna finns överallt och är de tillräckligt många och solen lyser på dom blir doften av viol mycket stark.
Blåstjärnan finns i massor. Blåstjärnan finns i massor.
Men hur ska det gå för budlejan? Jag beskar den hårt, inte alls i fel tid, men den ser onekligen rätt död ut. Det borde ha dykt upp nya skott på busken vid det här laget. Men hur ska det gå för budlejan? Jag beskar den hårt, inte alls i fel tid, men den ser onekligen rätt död ut. Det borde ha dykt upp nya skott på busken vid det här laget.
Och det här ser verkligen inte alls bra ut. Jag märkte att saven hade stigit och snittytorna var fuktiga för några veckor sedan. Det ser ut som om jag måste köpa en ny fjärilsbuske och då ska Och det här ser verkligen inte alls bra ut. Jag märkte att saven hade stigit och snittytorna var fuktiga för några veckor sedan. Det ser ut som om jag måste köpa en ny fjärilsbuske och då ska
Jag får trösta mig med mina kaxiga Jet Fire - narcisser Jag får trösta mig med mina kaxiga Jet Fire - narcisser
I kväll skålar vi för Maken som gjort kvällens middag. Nja, jag la lammbogen i ugnen och kryddade den med örtkryddor, men annars så gjorde han den otroligt utsökta jordärtskocksgratängen med I kväll skålar vi för Maken som gjort kvällens middag. Nja, jag la lammbogen i ugnen och kryddade den med örtkryddor, men annars så gjorde han den otroligt utsökta jordärtskocksgratängen med

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/4/8/