Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
19
24
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

9 April 2017

Godmorgon. Sovmorgon och te på sängen. Klockan är 09.17. Det ser lovande ut i dag. Godmorgon. Sovmorgon och te på sängen. Klockan är 09.17. Det ser lovande ut i dag.
Vi ska få en varm vårdag med höga eftermiddagstemperaturer och en del byvind. Vi ska få en varm vårdag med höga eftermiddagstemperaturer och en del byvind.
Det är ännu en dag perfekt för trädgårdsarbete. I dag ska jag vårstäda i den här planteringen. Det är ännu en dag perfekt för trädgårdsarbete. I dag ska jag vårstäda i den här planteringen.
Gösta är ute med mig, men är som sagt skeptisk. Han får springa in och ut ur källaren, det är tryggt och bra. Då och då glömmer han bort att vara vaksam och rullar runt och drogar sig med kat Gösta är ute med mig, men är som sagt skeptisk. Han får springa in och ut ur källaren, det är tryggt och bra. Då och då glömmer han bort att vara vaksam och rullar runt och drogar sig med kat
Maken och jag äter ju ibland konstig mat. I dag är det lammnjure och potatismos. Fin och ung lammnjure är sjukt underskattat. Maken och jag äter ju ibland konstig mat. I dag är det lammnjure och potatismos. Fin och ung lammnjure är sjukt underskattat.
I dag är det en jättemanifestation för att hedra de som drabbats av den oerhört onda händelsen i hjärtat av Stockholm i fredags. Det är stort och viktigt att visa att motstånd mot terror och h I dag är det en jättemanifestation för att hedra de som drabbats av den oerhört onda händelsen i hjärtat av Stockholm i fredags. Det är stort och viktigt att visa att motstånd mot terror och h
Här har vi nu en äkta riddarskinnbagge @MiaL och @masart . Här har vi nu en äkta riddarskinnbagge @MiaL och @masart .
Av alla kryp är denna en riktig värsting som bajsar ner allt och förekommer i massgrupp. Fy, för den lede. Av alla kryp är denna en riktig värsting som bajsar ner allt och förekommer i massgrupp. Fy, för den lede.
Maken är i gång med sin eldtunna i dag. Maken är i gång med sin eldtunna i dag.
Han eldar ris och grenar. Han eldar ris och grenar.
Och de ris och grenar som han inte eldar upp gör han flis av. Och de ris och grenar som han inte eldar upp gör han flis av.
Så blir det eftermiddagskaffe i det ljuvliga vårvädret. Så blir det eftermiddagskaffe i det ljuvliga vårvädret.
Nu är vinterpälsen borta i planteringen. Så är det bara lite Algomin och ett ordentligt regn och kultivering av jorden som fattas. Vi höstgödslade inte, eftersom det kom ett par meter snö, så Nu är vinterpälsen borta i planteringen. Så är det bara lite Algomin och ett ordentligt regn och kultivering av jorden som fattas. Vi höstgödslade inte, eftersom det kom ett par meter snö, så

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/4/9/