Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

10 May 2017

- 5 är det när jag går upp strax före 05.00 ! Det här är inte klokt! Syfrökens berättade att Vännen ringde i går till henne och berättade att det var lika kallt och massor med snö i Uppsal - 5 är det när jag går upp strax före 05.00 ! Det här är inte klokt! Syfrökens berättade att Vännen ringde i går till henne och berättade att det var lika kallt och massor med snö i Uppsal
Vår snö från i går försvann i allafall under dagen. Klockan är 05.57 och nu åker vi till jobbet. Vår snö från i går försvann i allafall under dagen. Klockan är 05.57 och nu åker vi till jobbet.
Ingen vind, sol, snö,regn och svinkyla väntar oss denna dag. Ingen vind, sol, snö,regn och svinkyla väntar oss denna dag.
Men Solbergabadet väntar på mig i sta'n. Men Solbergabadet väntar på mig i sta'n.
- Vatten, säger jag när jag beställer en Jureskog-meny på Donken, och inser att "vatten" betyder kranvatten i dagens språkbruk. Loka är namnet på vatten om man beställer en meny där det ingå - Vatten, säger jag när jag beställer en Jureskog-meny på Donken, och inser att "vatten" betyder kranvatten i dagens språkbruk. Loka är namnet på vatten om man beställer en meny där det ingå
Jag inser också att parken vid busstationen är full av plataner. Här låg en gång folkparken Murgrönan. Jag inser också att parken vid busstationen är full av plataner. Här låg en gång folkparken Murgrönan.
Nej, jag ska inte åka buss i dag. Maken jobbar sent i kväll och vi ses på kören. I kväll blir det genrep. Nej, jag ska inte åka buss i dag. Maken jobbar sent i kväll och vi ses på kören. I kväll blir det genrep.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/5/10/