Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

13 May 2017

En strålande morgon. Vi har sovmorgon och dricker te och läser tidningar på sänkanten. Så borde varje morgon vara. En strålande morgon. Vi har sovmorgon och dricker te och läser tidningar på sänkanten. Så borde varje morgon vara.
Det blir skapliga temperaturer och inget regn Det blir skapliga temperaturer och inget regn
Någon vecka senare än brukligt blir det äntligen premiär för rabarberpaj. Rabarbern är inte hög, men tillräckligt långa stjälkar för att få ihop till en smuloaj med havregryn och nötter. Någon vecka senare än brukligt blir det äntligen premiär för rabarberpaj. Rabarbern är inte hög, men tillräckligt långa stjälkar för att få ihop till en smuloaj med havregryn och nötter.
Nu är Maken också igång med eldkastaren. Nu är Maken också igång med eldkastaren.
Det är gulligt med en påsklilja i fågelbad. Det är gulligt med en påsklilja i fågelbad.
Vi har många fågelbad så ett av dom kan också bli ett fat för taklök. Vi har många fågelbad så ett av dom kan också bli ett fat för taklök.
I kväll blir det en grillad råkorv med jalapeno, pumpamos, grillad paprika och bakade körsbärstomater. I kväll blir det en grillad råkorv med jalapeno, pumpamos, grillad paprika och bakade körsbärstomater.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/5/13/