Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

14 May 2017

Godmorgon! Vi sov länge i dag också. Klockan är 09.28. Godmorgon! Vi sov länge i dag också. Klockan är 09.28.
Det var mulet när vi steg upp, men ibland ska solen lysa lite. Ingen blåst och en fantastisk temperatur väntar oss. Det var mulet när vi steg upp, men ibland ska solen lysa lite. Ingen blåst och en fantastisk temperatur väntar oss.
En perfekt dag för trädgårdsarbete igen. En perfekt dag för trädgårdsarbete igen.
Mina egna tomatplantor hade ju en tuff uppväxt och var mycket små när de fick komma ut i växthuset, har börjat växa till sig de sista dagarna när det har varit lite varmare ute. Dessutom har v
Annat är det med plantorna jag inhandlat hos den trevliga plantskolan i Visby. Annat är det med plantorna jag inhandlat hos den trevliga plantskolan i Visby.
Jag planterar om mina BDF. Kanske förtränger jag att förkultivera BDF? Det är väldigt trixigt att lossa på alla små tentakler som snurrar in sig i allt de kommer åt. Kanske har @masart några Jag planterar om mina BDF. Kanske förtränger jag att förkultivera BDF? Det är väldigt trixigt att lossa på alla små tentakler som snurrar in sig i allt de kommer åt. Kanske har @masart några
Och därför är det också en fantastisk dag för trädgårdsarbete. Och därför är det också en fantastisk dag för trädgårdsarbete.
I dag ska jag kruka mina ynkliga, fådda och köpta tomater. Och självklart en väldigt massa chili och paprika. Såkalendern säger att det är en perfekt dag för detta i dag. I dag ska jag kruka mina ynkliga, fådda och köpta tomater. Och självklart en väldigt massa chili och paprika. Såkalendern säger att det är en perfekt dag för detta i dag.
Agapanthusarna får komma ut ur växthuset. Nu börjar utskolningen. Jag är full av tillförsikt. Det kan bara inte bli nattemperaturer ner till -8 nu! Agapanthusarna får komma ut ur växthuset. Nu börjar utskolningen. Jag är full av tillförsikt. Det kan bara inte bli nattemperaturer ner till -8 nu!
En dag som denna går det inte att hinna laga mat. Det blir spagetti, pesto på burk och lite grönsaker. En dag som denna går det inte att hinna laga mat. Det blir spagetti, pesto på burk och lite grönsaker.
Nu är växthuset välfyllt. I år krockar allt eftersom jag inte kan ställa ut någonting utanför växthuset än. Det är trångt. Nu är växthuset välfyllt. I år krockar allt eftersom jag inte kan ställa ut någonting utanför växthuset än. Det är trångt.
Här ligger han som försvann i går kväll och kom hem ett dygn senare. Helt utslagen! Nu verkar han helt ha glömt bort att vara rädd. Här ligger han som försvann i går kväll och kom hem ett dygn senare. Helt utslagen! Nu verkar han helt ha glömt bort att vara rädd.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/5/14/