Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

15 May 2017

Klockan är 05.26. Solen är på väg upp och vi är uppe med tuppen som vanligt. Klockan är 05.26. Solen är på väg upp och vi är uppe med tuppen som vanligt.
Vi välkomnar en dag med behagliga temperaturer och inde mycket vind att tala om. Vi välkomnar en dag med behagliga temperaturer och inde mycket vind att tala om.
Jag fortsätter att plantera paprika, chili och tomat. Såkalendern rekomenderar inte plantering av fruktgröndaker i dag och inte plantering över huvudtaget. Men jag har inget val. I går tog jorden Jag fortsätter att plantera paprika, chili och tomat. Såkalendern rekomenderar inte plantering av fruktgröndaker i dag och inte plantering över huvudtaget. Men jag har inget val. I går tog jorden
Kakan kommer så här på kvällskvisten och knarkar litegrann. Kakan kommer så här på kvällskvisten och knarkar litegrann.
Maken lagar en god soppa med grönkål, purjo och potatis. Till det blir det brödkrutonger, som jag gjorde i går, och lite turkisk youghurt. Maken lagar en god soppa med grönkål, purjo och potatis. Till det blir det brödkrutonger, som jag gjorde i går, och lite turkisk youghurt.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/5/15/