Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

2 May 2017

En strålande morgon! Klockan är 07.52. Jag är ledig. Kan inte bli bättre. En strålande morgon! Klockan är 07.52. Jag är ledig. Kan inte bli bättre.
Och vädret klagar jag inte på. Det väntas en riktigt varm vårdag. Och vädret klagar jag inte på. Det väntas en riktigt varm vårdag.
Det är en perfekt dag för trädgårdsarbete. Det är en perfekt dag för trädgårdsarbete.
Jag har sällskap av Gösta. Nu kan han inte motstå oviljan att gå ut. När jag är ute håller han sig i närheten och har det rätt bra, även om han då och då tittar bort mot hundarnas håll. Jag har sällskap av Gösta. Nu kan han inte motstå oviljan att gå ut. När jag är ute håller han sig i närheten och har det rätt bra, även om han då och då tittar bort mot hundarnas håll.
Det blir plötsligt alldeles för varmt i växthuset. Nyss var det alldeles för kallt. Mina stackars plantor får utstå mycket. Det blir plötsligt alldeles för varmt i växthuset. Nyss var det alldeles för kallt. Mina stackars plantor får utstå mycket.
I dag ska jag så sallad, ruccola och koriander. I dag ska jag så sallad, ruccola och koriander.
I dag kom nyinköpta örhängen med posten från @MiaL . I dag kom nyinköpta örhängen med posten från @MiaL .
Kjesarkronorna har fått utstå mycket i år. Nu börjar de blekna. Snart har de vissnat ner Kjesarkronorna har fått utstå mycket i år. Nu börjar de blekna. Snart har de vissnat ner
Det blir eftermiddagsfika i solen i dag. Det blir eftermiddagsfika i solen i dag.
Kisse hänger fortfarande med mig. Kisse hänger fortfarande med mig.
Så är det hela klart. Så är det hela klart.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/5/2/