Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

3 May 2017

Klockan är 07.23. Ännu en alldeles strålande och alldeles ledig morgon. Klockan är 07.23. Ännu en alldeles strålande och alldeles ledig morgon.
Idag är det ännu bättre väderutsikter än i går. Det går framåt. Idag är det ännu bättre väderutsikter än i går. Det går framåt.
Och ännu en perfekt dag för trädgårdsarbete. Och ännu en perfekt dag för trädgårdsarbete.
I dag får jag upp skuggnätet på gaveln av växthuset. Jag skolar jag om en hel massa små plantor och sätter dahliaknölar på drivning i källaren. Det finns hur mycket som helst att göra. Dagen I dag får jag upp skuggnätet på gaveln av växthuset. Jag skolar jag om en hel massa små plantor och sätter dahliaknölar på drivning i källaren. Det finns hur mycket som helst att göra. Dagen
Nu blommar kungsängsliljorna. Nu blommar kungsängsliljorna.
Det är verkligen otroligt många som blommar i år. De sov törnrosasömn i 20 år och sedan slog de till ordentligt när det ukrainska valnöten växt till sig och skuggar gräsmattan under de heta Det är verkligen otroligt många som blommar i år. De sov törnrosasömn i 20 år och sedan slog de till ordentligt när det ukrainska valnöten växt till sig och skuggar gräsmattan under de heta

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/5/3/