Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

3 May

Klockan är 07.23. Ännu en alldeles strålande och alldeles ledig morgon. Klockan är 07.23. Ännu en alldeles strålande och alldeles ledig morgon.
Idag är det ännu bättre väderutsikter än i går. Det går framåt. Idag är det ännu bättre väderutsikter än i går. Det går framåt.
Och ännu en perfekt dag för trädgårdsarbete. Och ännu en perfekt dag för trädgårdsarbete.
I dag får jag upp skuggnätet på gaveln av växthuset. Jag skolar jag om en hel massa små plantor och sätter dahliaknölar på drivning i källaren. Det finns hur mycket som helst att göra. Dagen försvinne I dag får jag upp skuggnätet på gaveln av växthuset. Jag skolar jag om en hel massa små plantor och sätter dahliaknölar på drivning i källaren. Det finns hur mycket som helst att göra. Dagen försvinne
Nu blommar kungsängsliljorna. Nu blommar kungsängsliljorna.
Det är verkligen otroligt många som blommar i år. De sov törnrosasömn i 20 år och sedan slog de till ordentligt när det ukrainska valnöten växt till sig och skuggar gräsmattan under de heta och soliga Det är verkligen otroligt många som blommar i år. De sov törnrosasömn i 20 år och sedan slog de till ordentligt när det ukrainska valnöten växt till sig och skuggar gräsmattan under de heta och soliga

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/5/3/