Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

4 May 2017

Godmorgon! Klockan är 07.37. Jag är uppe med gässen och solen strålar redan. I luften flyger ett par jätteflockar med grågäss och skränar. Godmorgon! Klockan är 07.37. Jag är uppe med gässen och solen strålar redan. I luften flyger ett par jätteflockar med grågäss och skränar.
Ännu en fin vårdag utan allt för mycket blåst. Det blir bara bättre och bättre. Ännu en fin vårdag utan allt för mycket blåst. Det blir bara bättre och bättre.
I kväll är det tid för att så pumpor, vinter- och sommarsquash säger Såkalendern. Ja, då sår jag väl det, då. I kväll är det tid för att så pumpor, vinter- och sommarsquash säger Såkalendern. Ja, då sår jag väl det, då.
I år har jag faktiskt kommit i håg att förkultivera BDB. Det blir dom stora fina himmelsblå från förra året och så några jättegamla frön i lila-blå-purpur som jag fått av @masart för lä I år har jag faktiskt kommit i håg att förkultivera BDB. Det blir dom stora fina himmelsblå från förra året och så några jättegamla frön i lila-blå-purpur som jag fått av @masart för lä

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/5/4/