Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

7 May 2017

Det blev en lång sovmorgon. Jag kom i säng vid 01.00-tiden. Men nu är klockan 12.58, men så länge sov jag inte. Det var bara jag som glömde bort att ta en morgonbild. Det blev en lång sovmorgon. Jag kom i säng vid 01.00-tiden. Men nu är klockan 12.58, men så länge sov jag inte. Det var bara jag som glömde bort att ta en morgonbild.
Det blir inga sensationella temperaturer idag. Dessutom kall och nordlig vind. Det blir inga sensationella temperaturer idag. Dessutom kall och nordlig vind.
Till middag blir det jordärtskockssoppa, brödkrutonger och örtolja. Till middag blir det jordärtskockssoppa, brödkrutonger och örtolja.
Det har ju varit ovanligt kallt den här våren. I fredags och lördags fick vi känna vittringen av vårvärme på riktigt, men nu är det svinkallt igen. Den enda fördelen med det är att vårblomm Det har ju varit ovanligt kallt den här våren. I fredags och lördags fick vi känna vittringen av vårvärme på riktigt, men nu är det svinkallt igen. Den enda fördelen med det är att vårblomm
Och penseér är ju alltid gulliga och klarar det mesta när det är kallt. Och penseér är ju alltid gulliga och klarar det mesta när det är kallt.
Det är gulligt och vårlikt. Det är gulligt och vårlikt.
Maken har tiggt ostronskal från Restaurang Bakfickan i Visby, som han ska göra något av till sin kompostträdgård. Maken har tiggt ostronskal från Restaurang Bakfickan i Visby, som han ska göra något av till sin kompostträdgård.
Fågel-spaet är riggat. Fågel-spaet är riggat.
Och ramslöken i trädgården är späd. Nu får man skämmas om man inte gör lite ramslökspesto eller lägger in knopparna i olja. Och ramslöken i trädgården är späd. Nu får man skämmas om man inte gör lite ramslökspesto eller lägger in knopparna i olja.
Och rabarber har vi. Men för ett år sedan satt vi i solen och åt rabarberpaj och det var +16. Det är orättvist kallt nu. Och rabarber har vi. Men för ett år sedan satt vi i solen och åt rabarberpaj och det var +16. Det är orättvist kallt nu.
Här är Makens automatiska benbits-tvätt. Här är Makens automatiska benbits-tvätt.
Jag blev glad som fick fyra fina tomatplantor, nu när jag har missväxt i mitt tomatexperiment. Det är plantor från en påse frö från Mallorca. Det ska blir spännande att få se och smaka dom. Jag blev glad som fick fyra fina tomatplantor, nu när jag har missväxt i mitt tomatexperiment. Det är plantor från en påse frö från Mallorca. Det ska blir spännande att få se och smaka dom.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/5/7/