Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
23
 
 
 
 
 

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

9 May 2017

Det här är verkligen för mycket den 9 maj. För ett år sedan åt vi rabarberpaj i solen och för två år sedan blommade vildtulpanerna överallt. Det verkar som om årstiderna har förskjutits el Det här är verkligen för mycket den 9 maj. För ett år sedan åt vi rabarberpaj i solen och för två år sedan blommade vildtulpanerna överallt. Det verkar som om årstiderna har förskjutits el
Kallt är det också och marsgaisten blåser från norr i maj. Kallt är det också och marsgaisten blåser från norr i maj.
Kisse är inte nöjd. Han får vakta området från fönsterplats inomhus. Kisse är inte nöjd. Han får vakta området från fönsterplats inomhus.
Efter jobbet går jag ner till innerstan. Nu är det dags att klippa mig igen. Det är fullt med turister på torget med kameror i högsta hugg. Det verkar som om det r kryssningsturisterna som kommit Efter jobbet går jag ner till innerstan. Nu är det dags att klippa mig igen. Det är fullt med turister på torget med kameror i högsta hugg. Det verkar som om det r kryssningsturisterna som kommit
På kvällen åker vi till Stugan på Högklint. Det är en kall och vacker kväll. På kvällen åker vi till Stugan på Högklint. Det är en kall och vacker kväll.
Och där sitter Syfrökens och väntar på oss. Under vintern har ett nytt hus kommit upp på tomten. Vi ska gå husesyn och titta på den nya fina vattentoaletten, tvättstugan och gästrummet. Fanta Och där sitter Syfrökens och väntar på oss. Under vintern har ett nytt hus kommit upp på tomten. Vi ska gå husesyn och titta på den nya fina vattentoaletten, tvättstugan och gästrummet. Fanta
I kväll blir det sushi igen. I kväll blir det sushi igen.
Vi har med oss sushi och bjuder Syfrökens på middag. Vi har med oss sushi och bjuder Syfrökens på middag.
Någon kanske undrar vad Maken har på skallen. I dag har han varit på Lasarettet och opererat bort en oönskad fläck, som jag länge haft misstankar om. Någon kanske undrar vad Maken har på skallen. I dag har han varit på Lasarettet och opererat bort en oönskad fläck, som jag länge haft misstankar om.
Till efterrätt bjöd Syfrökens på ostkaka med hallonsylt och grädde. Jag tar naturligtvis ingen grädde. Till efterrätt bjöd Syfrökens på ostkaka med hallonsylt och grädde. Jag tar naturligtvis ingen grädde.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/5/9/