Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

June 2017

Godmorgon! En ny månad börjar. Det blir en vacker dag i dag. Godmorgon! En ny månad börjar. Det blir en vacker dag i dag.
Nordvästlig stiltje är ju inte särskilt vanlig här. Men den här morgonen är alldeles lugn och stilla. Solsken och lättare moln är vad som spås för dagen. Nattens regn gav 2 mm. Totalt 4 mm d Nordvästlig stiltje är ju inte särskilt vanlig här. Men den här morgonen är alldeles lugn och stilla. Solsken och lättare moln är vad som spås för dagen. Nattens regn gav 2 mm. Totalt 4 mm d
Vi åker till jobbet. I Risungsdalen bräker lammen. Vi åker till jobbet. I Risungsdalen bräker lammen.
Här gör vi som vi brukar. På torsdagar åker vi till Willys. Här gör vi som vi brukar. På torsdagar åker vi till Willys.
Trädpionen är nu helt utslagen Trädpionen är nu helt utslagen
Och som vanligt alldeles helt underbar. Och som vanligt alldeles helt underbar.
Och doftar också alldeles helt underbart. Och doftar också alldeles helt underbart.
Men kyla och frost har tagit en del på knoppar. Men kyla och frost har tagit en del på knoppar.
Och många kronblad har blivit bruna av frosten. Och många kronblad har blivit bruna av frosten.
Men i år blommar den överdådigare än någonsin. Jag måste ta reda på hur jag ska föryngringsbeskära den. Många grenar är gamla, gråa och döda. Men i år blommar den överdådigare än någonsin. Jag måste ta reda på hur jag ska föryngringsbeskära den. Många grenar är gamla, gråa och döda.
Nu står nästa pion på tur att slå ut. Det är en sibirisk pion. Nu står nästa pion på tur att slå ut. Det är en sibirisk pion.
Godmorgon! Det är redan fredag igen. Det är en halvmulen morgon, men om någon timme kommer solen. Godmorgon! Det är redan fredag igen. Det är en halvmulen morgon, men om någon timme kommer solen.
Det blir en tämligen sval dag med fall sol med temperaturer som inte stiger över +14, +15. Glädjande nog får jag en rapport om vattentemperaturen vi Knolls grund. Ännu inget badvatten där i alla Det blir en tämligen sval dag med fall sol med temperaturer som inte stiger över +14, +15. Glädjande nog får jag en rapport om vattentemperaturen vi Knolls grund. Ännu inget badvatten där i alla
I dagens tidning kan man läsa om kören Feel Good. I dagens tidning kan man läsa om kören Feel Good.
Vi åker förbi Stora Tollby på hemvägen. Här finns det sparris. Vi åker förbi Stora Tollby på hemvägen. Här finns det sparris.
Nu finns det tomater från Röclingers, gurka från växthusen i Slite och sallad från Tollbys egna odlingar. Nu finns det tomater från Röclingers, gurka från växthusen i Slite och sallad från Tollbys egna odlingar.
På fredagenpizzan ligger det grillad squash och paprika och mozzarellaost. På fredagenpizzan ligger det grillad squash och paprika och mozzarellaost.
Pizzan skulle toppad med basilikablad. Det glömde vi så klart. Pizzan skulle toppad med basilikablad. Det glömde vi så klart.
God morgon. I dag blev det en lång och härlig sovmorgon. Klockan är 09.44. God morgon. I dag blev det en lång och härlig sovmorgon. Klockan är 09.44.
Det blir ingen värmebölja i dag heller. Det blir ingen värmebölja i dag heller.
Det är ingen bra dag för trädgårdsarbete. Visserligen trodde jag att jag skulle bli riktigt sjuk i går, men i dag är halsontet som bortblåst, men jag är inte på topp. Nu är det en hel del so Det är ingen bra dag för trädgårdsarbete. Visserligen trodde jag att jag skulle bli riktigt sjuk i går, men i dag är halsontet som bortblåst, men jag är inte på topp. Nu är det en hel del so
Plantorna ska ut för att härdas. Plantorna ska ut för att härdas.
Och tomaterna ska bindas upp och bladas av. Det tar en stund. Och tomaterna ska bindas upp och bladas av. Det tar en stund.
Maken klipper gräset. Maken klipper gräset.
Så gör han rabarberpaj till eftermiddagskaffet. Så gör han rabarberpaj till eftermiddagskaffet.

Loading more images...