Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
13
22
28
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
11
17
 
 
 
 
 
 
 

10 June 2017

Klockan är 09.59 Solen lyser. Vad mer kan man önska sig av en ledig lördag. Klockan är 09.59 Solen lyser. Vad mer kan man önska sig av en ledig lördag.
Det utlovas sol och värme i dag. Det är redan +17. Bättre kan det inte bli. Det utlovas sol och värme i dag. Det är redan +17. Bättre kan det inte bli.
I dagens morgontidning läser jag om Dotterns gamla arbetskamrat som blivit graderad i Kendo. I dagens morgontidning läser jag om Dotterns gamla arbetskamrat som blivit graderad i Kendo.
I dag är det en utmärkt dag för att umgås med sin trädgård. I dag är det en utmärkt dag för att umgås med sin trädgård.
Maken åker i väg och hämtar nässlor och vallört. Nu ska han tillverka finfint gödselvatten. Det är bara det att det luktar satan när man vattnar med det sedan. Maken åker i väg och hämtar nässlor och vallört. Nu ska han tillverka finfint gödselvatten. Det är bara det att det luktar satan när man vattnar med det sedan.
I dag är det dagen som lämpar sig för att plantera pumpor och squashar. I dag är det dagen som lämpar sig för att plantera pumpor och squashar.
Kissekaka är nöjd och belåten. Kissekaka är nöjd och belåten.
Det är Torsten också. Han älskar när det är sommar. Det är det bästa han vet. Det är Torsten också. Han älskar när det är sommar. Det är det bästa han vet.
Ja, det här är ju verkligen sorgligt! Det här är vår fina buddleja. Visserligen har det slagit ut några blad från stammen, men snittytorna blöder, barken flagar och det ser ut som att snittyto Ja, det här är ju verkligen sorgligt! Det här är vår fina buddleja. Visserligen har det slagit ut några blad från stammen, men snittytorna blöder, barken flagar och det ser ut som att snittyto
Nu ska jag umgås med trädgården en stund för att trösta mig i sorgen efter buddlejan. Irisarna från Finntorpet blommar nu för fullt. Nu ska jag umgås med trädgården en stund för att trösta mig i sorgen efter buddlejan. Irisarna från Finntorpet blommar nu för fullt.
Den tjurskalliga irisen "Senlac" blommar med tre stänglar i år. Den tjurskalliga irisen "Senlac" blommar med tre stänglar i år.
Nu har "Finlands vita ros" slagit ut. Nu har "Finlands vita ros" slagit ut.
Och den kinesiska gulrosen. Och den kinesiska gulrosen.
Det är en himla rar ros. Det är en himla rar ros.
Till sist är alla pumpor och squashar planterade. Till sist är alla pumpor och squashar planterade.
Och till sist är även all gurkor planterade. Och till sist är även all gurkor planterade.
Torsten har för länge sedan upptäckt att tornseglarna har kommit till sitt hem under takpannorna på verandataket. Han har legat i position på kvällarna och tittat på när dom flyger in och ut. Torsten har för länge sedan upptäckt att tornseglarna har kommit till sitt hem under takpannorna på verandataket. Han har legat i position på kvällarna och tittat på när dom flyger in och ut.
Jag upptäcker att vi har en nattviol i trädgården. Jag upptäcker att vi har en nattviol i trädgården.
Nävarna har börjat blomma nu. Nävarna har börjat blomma nu.
I kväll grillar vi kyckling och grönsaker. Till det har jag picklat rädisor. "Picklat", fånigt egentligen. Det kan ju lika gärna heta "inlagt". I kväll grillar vi kyckling och grönsaker. Till det har jag picklat rädisor. "Picklat", fånigt egentligen. Det kan ju lika gärna heta "inlagt".

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/6/10/